×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 24 maart 2018
 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Vandaag is het een dag om aan vernieuwingen en veranderingen te werken. Morgen kun je je weer om de dagelijkse beslommeringen bekommeren. Vandaag spring je maar eens lekker uit de ban.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je bent in de gelegenheid nieuwe mensen te leren kennen. Dat bevalt je heel goed, je weet het gezelschap van sympathieke mensen immers op waarde te schatten. Een paar ontspannen dagen dus.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Jouw enthousiasme lijkt geen grenzen te kennen. Misschien is het toch verstandig je enthousiasme iets gedoseerder te uiten. Niet iedereen kan zo snel aan de nieuwe ideeën en plannen wennen als jij.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Vandaag is het een dag om aan vernieuwingen en veranderingen te werken. Morgen kun je je weer om de dagelijkse beslommeringen bekommeren. Vandaag spring je maar eens lekker uit de ban.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij bent niet in staat je gevoelens te verbergen. Ze komen ook nog eens ongecensureerd naar buiten. Je normale diplomatieke houding is ver te zoeken. Belangrijk is echter dat jij je gevoelens uit.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Vandaag ben je zeer gevoelig en onzeker. Dat kun je merken aan je eigen verlangen naar complimentjes. Als iemand je naar de mond praat ga je om. Doe geen dingen waar je spijt van krijgt.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Let goed op je omgeving en wat er allemaal gebeurt om je heen. Op die manier mis je niet het optimale moment waarop je in actie moet komen om je plannen uit te voeren.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Het verlangen naar vrijheid laat je niet meer los. Jij voelt je bekneld in je relatie, terwijl je tegelijkertijd je partner helemaal te gek vindt. Een tweestrijd die je samen met je partner moet bespreken.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag loop je over van de energie. Ga opzoek naar iemand die zijn krachten met jou wil meten. Uiteraard alleen op vriendschappelijke basis.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Bescherm jouw positieve gevoelens. Verzorg je flexibiliteit en optimisme, die kun je nog nodig hebben. Jij bent onbaatzuchtig maar je mag best eens iets terug verlangen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Accepteer dat ook jij grenzen hebt. Als je dat lukt en als je bepaalt waar die grenzen liggen en daar dan ook niet overheen gaat, dan ga je een stralende toekomst tegemoet.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Er is iets gebeurd dat je aan het denken zet. Het bevalt je helemaal niet en voorlopig blijf jij hier nog even mee rondlopen. Op termijn zul je waarschijnlijk je mening wel bijstellen.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij hebt vandaag de neiging wat geheimzinnig te doen. Hou daar mee op, dat kan je vrienden kosten. Wees liever eerlijk en openhartig, daarmee kun je vrienden maken.