×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 22 augustus 2018
 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Het is verstandig open kaart te spelen. Vertel de feiten zoals ze zijn en wind er geen doekjes om. De waarheid kan soms hard zijn, maar ze zal uiteindelijk de beste resultaten opleveren voor iedereen.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Jouw nieuwsgierigheid brengt je in contact met nieuwe mensen. Je liefdesleven zit vol nieuwe ervaringen. Na een wat slappe periode is dit voor jou een verademing. Weet je wel dat je deze opleving zelf hebt veroorzaakt?

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Jij moet je dagelijks leven met een positieve instelling tegemoet treden. Je kunt namelijk wat tegenslagen verwachten en die zullen je anders veel te gemakkelijk uit je evenwicht brengen. Het komt allemaal weer dik in orde.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Ga niet alleen experimenteren. Doe dat liever met je partner samen. Je zult verbaasd staan over zijn/haar wensen die niet zo veel verschillen van jouw wensen. Wees open en eerlijk, dan kom je samen verder.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij sluit je op in een soort van isolement. Probeer je problemen niet voor jezelf te houden. Praten kan nieuwe inzichten opleveren, die je een positievere kijk op het leven kunnen geven. Alleen is maar alleen.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Doe rustig aan, maak je niet druk om je financiële situatie. Het gaat momenteel iets minder goed, maar dat is van korte duur. Neem de tijd om je positie te verbeteren, alleen dan zul jij daarin slagen.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Laat jouw partner in zijn/haar waarde. Je partner zal in de verdediging gaan als je de aanval zo openlijk inzet. Dat is niet constructief en zal de relatie geen goed doen. Treed diplomatiek op.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Het is verstandig open kaart te spelen. Vertel de feiten zoals ze zijn en wind er geen doekjes om. De waarheid kan soms hard zijn, maar ze zal uiteindelijk de beste resultaten opleveren voor iedereen.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer je gevoelens en probeer ze niet te bewijzen. Je gevoel zegt je precies wat je nodig hebt.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Pas op, jij geeft gemakkelijk meer geld uit dan je in je portemonnee hebt. Je zult je koopgedrag en uitgavenpatroon echt eens onder de loep moeten nemen.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Vandaag ontvang jij veel lof over jouw werkzaamheden. Je krijgt daardoor het gevoel dat je bergen kunt verzetten en bent voor 200% gemotiveerd.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Het is belangrijk om vandaag geconcentreerd te zijn. Handel bewust en laat je niet te veel door jouw emoties leiden. Blijf zakelijk en handel moeilijkheden professioneel af.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Je ervaart vandaag iets dat jouw inzichten op verrassende wijze doet veranderen. Met je nieuwe inzichten kun je komen tot grootse daden. Je kunt nieuwe doelen stellen.