Placeholder

Testpanel over ROTER Cysticare: ‘Ideaal product tegen blaasontsteking’

Bij 98% van de testers zijn de blaasontsteking symptomen afgenomen.

Het aantal reacties op de test oproep om ROTER Cysticare, een medisch hulpmiddel tegen blaasontsteking, te testen is overweldigend. Meer dan 1000 vrouwen waren geïnteresseerd om deel te nemen aan het testpanel*.

‘Fijn dat je meteen kunt beginnen bij het opmerken van de eerste symptomen. Zo verergert het niet en ben je er sneller vanaf.’ (Sandra, 26 jaar)

 

Zestig geselecteerde vrouwen hebben ROTER Cysticare getest. Zij gaven aan dat er merkbaar verlichting van de eerste symptomen optrad. En uiteindelijk heeft ROTER Cysticare er bij 77%  van het testpanel voor gezorgd dat de verergerde plasdrang afnam en bij 73% is de pijn bij het plassen binnen 48 uur daadwerkelijk verminderd.

‘Bedankt voor het mogen testen van ROTER Cysticare. Ik zorg dat ik dit standaard in huis heb.’ (Marian, 29 jaar).

 

Bijkomend voordeel is dat je ROTER Cysticare bij de drogist op de hoek kunt halen. Op een enkeling na, zal iedereen dit product aanraden bij vriendinnen. Wat vertellen ze er dan bij? Dat het een goede werking heeft, met bestanddelen op natuurlijke basis, én dat het goed geholpen heeft.

Je kunt ROTER Cysticare nu kopen met 5 euro korting. Print de kortingsbon uit en lever hem in bij Kruidvat.

Roter Cysticare is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. www.roter.nl/blaas

*Van de ruim 1000 aanmeldingen hebben 185 vrouwen een ROTER Cysticare verpakking ontvangen om dit product te testen. Hiervan hebben 60 vrouwen het product daadwerkelijk getest (juni 2015).

Dit artikel is een samenwerking met ROTER Cysticare.