Placeholder

Powershots van AH to Go

Albert Heijn zegt het zelf al, de powershots zijn voor ‘de echte lefhebber’. Op de redactie vonden we de shotjes inderdaad best heftig, maar gezond zijn ze zeker.

Er zijn vier verschillende powershots
1. Tarwegras: Vers uitgeperste jonge grassprieten die uitgroeien tot tarwe. Dit shotje zit boordevol vitaminen, mineralen, enzymen en chlorofyl. Er is 10 procent limoensap toegevoegd. Perfect voor een detox.

2. Aloë Vera: Werkt verzachtend voor je maag en darmen. Aloë vera stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, waardoor deze shot ook fijn is voor beautyliefhebbers.

3. Kurkuma: Van oudsher staat kurkuma bekend om de ontstekingsremmende werking. Het werd gebruikt als natuurlijk middel bij huidontstekingen, wonden, spierpijn en menstruatieklachten.

4. Gember: Een weerstandsbooster die je lichaam helpt gifstoffen kwijt te raken. Gember is een natuurlijk middel tegen misselijkheid. Vanwege de sterke smaak van gember is er 50 procent verse appelsap toegevoegd.

Je kunt de shots aanlengen
Natuurlijk kun je een powershot in één keer achterover slaan, maar dat is best heftig. Het is een kwestie van doorzetten, wanneer je vaker powershots drinkt, went de smaak. Je kunt de shots ook aanlengen met thee, water of een superjuice.

Meer informatie
De powershots zijn te koop bij Albert Heijn to Go en Albert Heijn XL in Eindhoven.