Placeholder

Lifestyledagen voor (ex-)kankerpatiënten

Sophia overleefde twee keer kanker en besloot daarna haar eigen bedrijf -Piece of Health- op te richten, om (ex-)kankerpatiënten te helpen. Deze maand doet ze dat op de Dr. Hauschka & Piece of Health Lifestyledagen.

Ontspanning, inspiratie en informatie
De lifestyledagen op 22 en 23 november staan in het teken van ontspanning, inspiratie en informatie. Want als je kanker hebt of had, doet dat veel met je. Sophia weet er alles van. Toen ze voor de tweede keer ziek werd, besloot ze haar levensstijl drastisch om te gooien.

De invloed van je levensstijl
Zo ontdekte ze dat je naast je behandeling zelf ook veel kunt doen om het zelfhelende vermogen van je lichaam te versterken en je genezingsproces te ondersteunen. Het is heel erg belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Kanker is een complexe ziekte en je behandeling, zowel medisch als complementair behoort afgestemd te worden op jouw persoonlijke situatie.

Geef jezelf of iemand anders op
Kun jij als kanker of ex-kankerpatiënt positieve inspiratie gebruiken of heb je een vriendin, moeder, zus, buurvrouw of tante die je een inspirerende en ontspannen dag gunt? Meld jezelf of de ander voor 14 november aan via aanmeldingen@dr.hauschka.nl. Je krijgt dan snel bericht of je bent uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk.

Sophia’s verhaal in Santé
Heb je het septembernummer van Santé nog ergens liggen? Daarin vertelt Sophie haar verhaal.

Beeld: GettyImages

Boekentip

bestel het boek hier