×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weinig hooikoortsklachten

Minder hooikoortsklachten door te koude lente
27.05.2013 - Redactie

Voor mensen met hooikoorts heeft de te koude lente in ieder geval een voordeel: mensen met een allergie voor graspollen hebben minder last van klachten.


Er zijn 94 procent minder graspollen dan gebruikelijk. Van uitstel komt helaas geen afstel. Naar verwachting zal het graspollenseizoen begin juni losbarsten.

Op de website Allergieradar kun je dagelijks aangeven en checken hoeveel last van hooikoorts je die dag kunt verwachten. Allergieradar heeft ook een handige app.

 

Foto: Shutterstock
Wat vind je ervan?

Reacties

Plassen over een kwallenbeet

29.06.2018 - Lees dit artikel even voordat je over je heen laat plassen (of over iemand heen plast). Lees verder

Roken schadelijker dan gedacht

14.06.2018 - Roken is schadelijker dan de verpakkingen van sigaretten beweren. Dat blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees verder

Hoe slecht is schermgebruik voor de ogen van kinderen?

07.06.2018 - Uit onderzoek blijkt dat het niet goed is voor kinderogen om veel naar het scherm van een smartphone of tablet te kijken. 25 procent van de dertienjarigen is bijziend. Hoe komt dat? En hoe zit dat bij onze eigen ogen? Lees verder

Verzacht de jeuk van een muggenbeet met een pleister

19.05.2018 - Als een muggenbult eenmaal jeukt, is het lastig om eraf te blijven. Vooral voor kinderen kan het lastig zijn om niet te krabben. De pleisters van Moskinto zijn een handige oplossing voor kinderen (vanaf drie jaar) of jezelf. Lees verder

Hoelang sta jij in de keuken?

30.04.2018 - Gemiddeld besteden we in Nederland 28 minuten in de keuken. Lees verder

Hooikoorts of verkouden?

23.04.2018 - Het griepseizoen gaat naadloos over in het hooikoortsseizoen. Hoe weet je of je verkouden of allergisch bent? Lees verder

Hoeveel calorieën verbrand je in je slaap?

06.04.2018 - Onze favoriete manier om calorieën te verbranden. Lees verder

Komt er een explosieve stijging van de zorgpremie in 2019?

27.03.2018 - De grote heisa rondom zorgpremies begint meestal aan het eind van het jaar, maar na een jaarverslag van CZ begon er gisteren al veel berichtgeving over zorgverzekeringen. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 137 |
Mis niets
Daghoroscoop
Kreeft

Vandaag is het geen goede dag beslissingen te nemen. Indien mogelijk doe jij…

» Naar de daghoroscopen