Placeholder

Een plant doet wonderen!

Wat is jouw mooiste verzorgingsproduct? Dat dure potje dagcrème waar je heel zuinig op bent, die heerlijke bodylotion of toch die verzorgende crème voor je handen? Of is het je kamerplant die ergens in de hoek van je kamer staat?

Lekker in je vel
Die verzorgende nachtcrème, je bodylotion en je vochtinbrengende handcrème: allemaal geven ze je een beter gevoel over jezelf. Maar uit onderzoek blijkt nu dat mensen die een plant in hun directe omgeving neerzetten,  lekkerder in hun vel zitten. Haal die plant die je hebt weggestopt in de hoek maar weer snel tevoorschijn! Planten helpen je ook te ontspannen, bevorderen de vitaliteit en stimuleren de concentratie.


Leuke actie
Volgens Bloemenbureau Holland zijn kamerplanten daarom het mooiste verzorgingsproduct in huis. Net als huidverzorgingsproducten, geven ze je namelijk ook een fijn gevoel. Daarom komt Bloemenbureau Holland met een leuke actie! Vanaf 17 september kun je mooiwatplantendoen.nl je eigen plantje met potje ontwerpen. Dit is een miniatuurexemplaar in een lookalike crèmepotje, voorzien van je eigen naam.


Ophalen

De plantjes kunnen tussen 1 en 7 oktober worden afgehaald in het speciale Vitamine Kamerplant-filiaal aan de Amsterdamse Kalverstraat 101. Kijk voor meer informatie op www.mooiwatplantendoen.nl