Placeholder

Healthy week #21

Doe deze week iedere dag iets gezonds. Gebruik ons weekoverzicht voor inspiratie.

Maandag: zet seizoensgroenten op je boodschappenlijst
Seizoensgroenten zijn lekker, vers, makkelijk verkrijgbaar en ze komen uit de buurt, wat beter is voor het milieu. Bekijk hier welke seizoensproducten in maart te koop zijn.

Dinsdag: koop de nieuwe Santé
Vanaf vandaag ligt de nieuwe Santé in de winkel. Het is een spiksplinternieuw nummer waarbij we een aantal rubrieken eens flink opgefrist hebben. We zijn benieuwd wat je ervan vindt, laat het ons weten via Facebook of Twitter.

Woensdag: sneltoets naar Santé
Bezoek je Sante.nl regelmatig vanaf je telefoon? Zet ons dan op je bureaublad en bezoek onze website voortaan door op het Santé-icoontje te drukken.

Donderdag: zet een goedgevulde fruitschaal op tafel
Een fruitschaal is praktisch, het kan een mooi decoratiestuk zijn én het zorgt ervoor dat je gezondere keuzes maakt.

Vrijdag: Download HealthyApp
Sinds vorige week is HealthyApp te downloaden, een app vol tips op het gebied van sport, mind en voeding van verschillende coaches en deskundigen. Je vindt er ook tips van Santé.

Zaterdag: eet genoeg magnesium
Voel je je de laastste tijd moe en heb je weinig energie? Het zou kunnen komen door een tekort aan magnesium. Wij hebben een aantal producten die rijk zijn aan magnesium voor je op een rijtje gezet.

Zondag: lees alle Fitnessbijbel voor Vrouwen-blogs
Iedere week schrijft Marije van Fitnessbijbel voor Vrouwen een inspirerende en motiverende blog voor ons. Heb je er één gemist? We hebben een handig overzicht met alle blogs van Marije van Fitnessbijbel voor Vrouwen.