Placeholder

Healthy week #19

Doe deze week iedere dag iets gezonds. Bekijk ons weekoverzicht voor inspiratie.

Maandag: iedere dag naar buiten
Het belooft de hele week heerlijk weer te worden. Ga vandaag naar buiten en probeer het de hele week vol te houden.

Dinsdag: voorjaarsschoonmaak
Bij veel mensen begint het bij de eerste zonnestralen te kriebelen. De lente moet ook in huis gehaald worden en daar hoort een voorjaarsschoonmaak bij. Je verbrandt er behoorlijk wat calorieën mee, een fijne bijkomstigheid.

Woensdag: sportvalkuilen
Heb je vanavond je sportavond? Maak je harde werk dan niet ongedaan door jezelf achteraf te belonen met een groot stuk taart. Lees meer dingen die je beter niet kunt doen na het sporten.

Donderdag: handige box
Wil jij gezond eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? HelloFresh bezorgt een box met daarin de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden. Handig en lekker! Bij de Santé van deze maand krijg je gratis een cadeaukaart ter waarde van €20 voor een box van HelloFresh.

Vrijdag: suikerverij
Minderen met suiker is gezonder voor ons – maar wat eet en kook je dan? Neem nu een abonnement en ontvang 6x Santé + het 100% Suikervrij Basiskookboek voor maar €21,50. Daarmee heb je voorlopig genoeg inspiratie voor suikervrije ontbijtjes, lunches, diners en snacks.

Zaterdag: begin een tuintje
De Neighbor Food Market die dit weekend plaatsvindt, staat in het teken van Le Jardin. Neem je zaden en plantjes mee, ruil met buurtgenoten en sprokkel je nieuwe tuin bij elkaar.

Zondag: ontspannen zondagavond
Na een weekend waarin je je werk (bijna) vergeten was, slaat de stress langzaam toe. Stop! Neem nog even de tijd om van je zondagavond te genieten.

Meer gezonde tips nodig? Bekijk meer gezonde tips in de rubriek Healthy week.

Beeld: Shutterstock