Placeholder

Healthy week #12

Doe deze week iedere dag iets gezonds. In onze weekkalender doe je inspiratie op.

Maandag: handje amandelen
Een handje amandelen is een gezonde snack. Kende je deze feiten over amandelen al?

Dinsdag: gezellig en gezond
Sociale gelegenheden kunnen best een uitdaging zijn als je iets strenger aan de lijn bent of een detox volgt. Met deze tips houd je het vol.

Woensdag: vullend ontbijt
Sommige mensen moeten 's ochtends niet denken aan een ontbijt. Toch kun je jezelf 'trainen' om 's ochtends steeds meer te eten en als dat eenmaal lukt, kun je het best kiezen voor een vullend ontbijt.

Donderdag: gezonde pendelaar
Baal je af en toe van de lange reistijd naar je werk met het openbaar vervoer? Dan stemt dit nieuws je misschien vrolijk: naar je werk pendelen is goed voor je conditie. Forenzen verbranden per enkele reis gemiddeld 163 calorieën, 324 calorieën per dag dus.

Vrijdag: socializen op de vrijdagmiddagborrel
Netwerken is niet altijd makkelijk en je hebt er ook niet altijd zin in. Toch is het nuttig om het wél te doen. De volgende persoon die je ontmoet, zou zomaar degene kunnen zijn die je leven verandert. Lees onze 3 netwerktips.

Zaterdag: dag dipje
De simpelste dingen kunnen je geluksgevoel een boost geven. Geen tijd is geen excuus. In dit artikel laten we zien in hoe weinig tijd je je happiness kunt boosten.

Zondag: sneller in slaap vallen
Op zondag liggen er gemiddeld meer mensen wakker, soms piekerend over de naderende werkweek. Deze 10 tips helpen je om sneller in slaap te vallen.

Beeld: Shutterstock