Placeholder

Healthy week #11

Doe deze week iedere dag iets gezonds. In onze weekkalender doe je inspiratie op.

Maandag: Detoxbox
Verwen jezelf met de Santé Detoxbox, een box gevuld met gezonde en fijne producten. De totale waarde is van de box is €200, maar als abonnee koop je de box voor €29,95. Ben je geen abonnee dan betaal je €39,95.  Bekijk de inhoud van de Detoxbox .

Dinsdag: gezonde lunch
Door een goede lunch kun je voorkomen dat je 's middags aan het snacken slaat. Door een aantal kleine veranderingen kun je je lunch nog gezonder maken en bespaar je op een slimme manier calorieën.

Woensdag: balansdag
Heb je gisteren te veel gegeten? Doe het dan vandaag een dag rustig aan met een balansdag. Het is niet moeilijk, met onze tips voor je balansdag kan er bijna niets misgaan.

Donderdag: gezonder eten
Veel mensen zouden graag gezonder eten, maar hebben geen idee waar te beginnen. Deze 3 regels voor gezonder eten zijn een goed begin.

Vrijdag: vaker zeggen
Begroet eens een vreemde, zeg sorry en aanvaard excuses. Geef de mensen van wie je houdt, vreemden en jezelf een beter gevoel door deze dingen vaker te zeggen.

Zaterdag: weekend weg
Na een drukke decembermaand is het heerlijk om een weekend thuis te hangen, klusjes te doen waar je niet aan toe bent gekomen en te relaxen. Wil je binnenkort wel een weekend weg? Dit is de top 10 steden om in 2014 te bezoeken.

Zondag: gek op lijstjes
Hou je van schrijven, boekjes en lijstjes? Misschien zijn deze voorgedrukte notitieboekjes iets voor jou. Door de vragen en lijstjes in te vullen, doe je meteen aan zelfreflectie.

Beeld: Shutterstock