Placeholder

Oproep: zet de eerste stap naar een gezondere lifestyle

Kan jouw levensstijl wel wat gezonder, maar lukt het je nooit om je goede voornemens vol te houden? Doe gratis mee aan Fitnessbijbel Voor Vrouwen Live en werk zes weken lang aan een gezondere levensstijl en een fitter en strakker lijf onder begeleiding van personal trainer Marije de Vries. Dit is de laatste kans om je op te geven.

De knop gaat om
Marije gelooft niet in ‘1 januari begin ik’. De spreekwoordelijke knop gaat inderdaad wel om, maar om op het gezonde pad te komen én te blijven, moet je eerst een tussenstap maken. Dat is wat wij gaan doen: zes weken lang lezen, ervaren, proeven. Uit je comfortzone stappen, vallen en opstaan om erachter te komen wat werkt voor jou.

Hoe werkt het?
Zes weken lang ontvang je iedere week een inspirerende mail vol informatie en opdrachten die je laten werken aan een strakker en fitter lichaam, maar vooral aan een nieuwe gezonde levensstijl. Want ná het programma van zes weken begint het eigenlijk pas echt. Ontdek dat gezond leven geen straf is. Je kunt prima genieten van Bourgondische gezelligheid en toch strak worden.

Doe mee
Geef je op voor Fitnessbijbel Voor Vrouwen Live en wissel tips en ervaringen uit met andere lezeressen. Vul het formulier op Marije's website in om je op te geven >>

Is het iets voor mij?
Het programma is geschikt voor iedereen! Je hoeft niet lid te zijn van de sportschool en je hoeft het boek Fitnessbijbel Voor Vrouwen niet te hebben om mee te doen. Het programma is gratis en vrijblijvend. Twijfel dus niet langer, maar schrijf je gewoon in.

Overtuigd? Geef je op voor Fitnessbijbel Voor Vrouwen Live >>

Kijk voor meer informatie ook op Marije’s website Fitnessbijbel.com.