Placeholder

Healthy week #8

Doe deze week iedere dag iets gezonds. Kijk voor inspiratie in onze weekkalender.

Maandag: nieuwe Santé
Heb jij het decembernummer van Santé al gehaald? Het nummer staat weer vol met gezonde inspiratie. Bekijk alvast een voorproefje van de inhoud.

Dinsdag: pas je beautyroutine aan
Nu het steeds kouder wordt, hebben je huid en haar andere behoeftes. Het is daarom een goed idee om bijvoorbeeld je dagcrème te vervangen, een haarmasker aan je routine toe te voegen of te checken of je foundation inmiddels niet een tintje lichter kan. Lees ook onze beautytips voor de koude dagen.

Woensdag: ga niet met ruzie naar bed
Grappig: dit koppel stuurt een tweet over ieder meningsverschil dat ze hebben. Heel erg herkenbaar. Heb jij een meningsverschil met je partner? Praat het uit en ga zeker niet met ruzie naar bed.

Donderdag: een beter humeur
Ben je vanochtend met je verkeerde been uit bed gestapt? Verbeter je je humeur binnen twee minuten met deze tips.

Vrijdag: verwen jezelf
Neem eens een dag voor jezelf. Verwen jezelf bijvoorbeeld met het Santé-arrangement bij Sauna Thermen Zuidwolde. Voor €25 kun je een dag genieten: je krijgt toegang tot Sauna Thermen Zuidwolde, een lunch en drie drankjes. Bekijk de aanbieding.

Zaterdag: gezondere pepernoten
Heb jij al veel pepernoten op dit jaar? Wij wel, we zijn gek op pepernoten. Daarom zijn we erg blij met het gezondere en superlekkere pepernotenrecept van BeBio.

zondag: cadeautje voor jezelf
Ben je druk met cadeaus kopen voor de feestdagen? Je mag jezelf ook best wel eens verwennen. Doe (om je aan je budget te houden) mee aan onze prijsvragen en wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkigen.

Bekijk andere artikelen in de rubriek Healthy week >>

Beeld: Shutterstock