Placeholder

Healthy week #2

Doe deze week iedere dag iets goeds voor je gezondheid.

Maandag: vitamine D
Het is stralend weer nu de mist is weggetrokkken. Vergeet niet om naar buiten te gaan voor een dosis vitamine D van de zon.

Dinsdag: ontspannen met Santé Breakaway
Vanaf vandaag ligt onze special Santé Breakaway in de winkel. Dit extra dikke nummer staat vol met travel, wellness en food. Om bij weg te dromen of inspiratie op te doen. Laat het bad maar vol lopen of kruip op de bank.

Woensdag: ken je grenzen
Eten wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en daarbij mag je je best eens laten gaan. Stap jij net iets te vaak in die valkuil? Met deze tips voorkom je dat je te veel eet.

Donderdag: haal het beste uit je gezondheid
Health Coach Tessa van der Steen zal 25 oktober een workshop geven waarbij ze je helpt het beste uit je gezondheid te halen. De ideale training en superfoods komen aan bod en je gaat naar huis met een 10 stappenplan. Meer informatie over de workshop.

Vrijdag: go bio
Beem eens de tijd om naar de biologische supermarkt te gaan. Investeer in gezonde ingrediënten zoals chiazaad, lijnzaad, gojibessen en avocado.

Zaterdag: samen sporten
Ben je de hele week nog nauwelijks aan sporten toegekomen? Vandaag kom je er niet meer onderuit. Spreek met een vriendin af om samen hard te lopen, naar de sportschool te gaan of yogales te volgen.

Zondag: orde
Rust in je hoofd begint met rust in huis. Dat hoeft niet lang te duren. Zet de timer op tien minuten en ga in die tijd aan de slag in één kamer van het huis. Je zult eens zien hoeveel je gedaan krijgt.