Placeholder

Healthy week

Doe deze week iedere dag iets goeds voor je gezondheid.

Maandag: op tijd naar bed
Na een druk weekend is maandagavond heel geschikt om op tijd naar bed te gaan. Morgen heb jij de tips om wakker te blijven niet meer nodig, want dan ben je écht bijgeslapen.

Dinsdag: nieuwe Santé
Vanaf vandaag ligt het oktobernummer van Santé in de winkel. Het nummer staat weer vol beauty, food, gezondheid, sport en balans. Fijne inspiratie!

Woensdag: ochtend work-out
Vandaag bereikt de werkweek voor velen de helft. Breek de week met een ochtend work-out. Klinkt pittig, maar geloof ons: zodra het erop zit voelt het goed. Een bijkomend voordeel: 's avonds heb je tijd voor je sociaal leven.

Donderdag: gezonde recepten
Tijd voor een etentje met vriendinnen. Healthy food is hartstikke lekker en tegenwoordig ook helemaal hot. Download de app Spinach! by Bluebelle voor wat gezonde recepten-inspiratie.

Vrijdag: makkelijker wakker worden
Het is 's ochtends alweer behoorlijk donker. Wij zijn al sinds de lancering fan van de Philips Wake-up Light. De gefakte zonsopkomst maakt wakker worden net wat makkelijker. Je kunt nu een Wake-up Light winnen bij Santé.

Zaterdag: boost voor je humeur
Een goed humeur heeft een positieve invloed op je gezondheid. Doe iets goeds voor je geluksgevoel met deze 12 tips.

Zondag: boodschappenlijst
Plan je maaltijden voor aankomende week. Je kunt hierbij letten op de aanbieding, je zult minder ingrediënten verspillen en je kunt gezonde maaltijden inplannen. Tips bij het samenstellen van een weekmenu.