Placeholder

Fase 1 van Het Beste Dieet Ter Wereld

Twintig lezeressen testen voor Santé Het Beste Dieet Ter Wereld. Ze hebben het boek inmiddels ontvangen en zijn begonnen met het dieet. Wij zijn erg benieuwd: is dit dieet echt het beste dieet ter wereld? Lees snel verder voor de resultaten van de enquête die de testers hebben ingevuld.

Twee fases
In de eerste fase van Het Beste Dieet Ter Wereld word je op weg geholpen om de nodige kilo’s af te vallen. Het boek belooft 8 kilo in 4 weken. In fase 2 begint het belangrijkste: je nieuwe en gezonde levensstijl vasthouden. Onze testers zitten in fase 1: Het afvallen. Sommigen zijn nog op vakantie en daarom nog niet zo lang bezig met het dieet (minder dan twee weken). Andere vrouwen zijn nu twee tot 4 weken bezig.

Gewicht verloren
 Zijn onze testers tot nu toe afgevallen? Het antwoord van de meerderheid is ja. Bijna driekwart is al gewicht verloren. Gemiddeld gaat het om 2 kilo per persoon. Bij de één is het wat meer, bij de ander wat minder. Niet zo gek, aangezien sommigen pas net aan het diëten zijn. Feitje: gemiddeld gezien, komt het goed overeen met wat het boek belooft, namelijk dat je 1 tot 2 kilo per week zult verliezen.

Handige informatie
In het boek Het Beste Dieet Ter Wereld vind je recepten voor de eerste vier weken van het dieet en uitleg op verschillende vragen die je misschien hebt als je aan het afvallen bent. Maken koolhydraten je dik? Maakt calcium slank en kun je echt een trage stofwisseling hebben? De uitleg en voedingsschema’s in het boek zijn duidelijk, volgens ruim 80 procent van de testers. Wel fijn als het gaat om termen zoals glykemische index. Het boek helpt je goed op weg bij het begrijpen van ingewikkelde informatie over voeding.

De gerechten
Meer dan de helft vindt dat de gerechten makkelijk te bereiden en lekker zijn. Andere voordelen die genoemd worden zijn: het dieet is goed vol te houden. Als je volgens de richtlijnen eet, heb je daarna een verzadigd gevoel. Iedereen (op één persoon na) vindt de gerechten afwisselend genoeg. Sommige vrouwen konden niet alle gebruikte ingrediënten in de supermarkt vinden, maar gelukkig is er online veel te bestellen.

Onze testers zijn er nog niet. De komende weken blijven ze werken aan hun nieuwe levensstijl. We houden je op Sante.nl op de hoogte van hun ervaringen. Lees ook de blogs die geschreven zijn over Het Beste Dieet Ter Wereld.

Je kunt het boek (€19,95) bestellen via de website.