Placeholder

Nieuwe site voor eerlijk vlees uit eigen land

Smakelijk en diervriendelijk vlees hoeft helemaal niet uit andere landen als Ierland of Argentinië te komen.

Natuurlijke manier
Steeds meer mensen eten niet meer zomaar vlees. Consumenten willen tegenwoordig weten waar het vlees vandaan komt en hoe het dier is verzorgd. Ideaal daarvoor is de Limousin koe: dit ras wordt namelijk op een geheel andere, veel natuurlijkere manier gefokt. Limousin koeien zijn veel buiten, krijgen veel beweging en zijn antibiotica-vrij.

Oeroud ras
De Limousin koe is een oeroud ras uit de Limoges (Frankrijk). Het Limousin ras is een vroegrijp, sterk en vruchtbaar ras met een goede gezondheid.  Deze koe heeft sterk ontwikkelde spieren en veel mals vlees. Sinds eind jaren 60 leeft deze koe ook in Nederland.

Malser
Kenners zeggen dat je het verschil kunt u proeven. Het vlees is malser, zeer zacht en fijn van structuur. Daarom is onlangs de site www.puurnatuurvlees.nl opgezet om de consument over dit diervriendelijke vlees te informaren. Op de site vindt je een overzicht van alles slagerijen waar ze dit vlees verkopen, en alle restaurants waar ze het gebruiken.

Meer informatie vind je op: puurnatuurvlees.nl