Placeholder

De Nationale Gezondheidsbeurs 2012

Komend weekend vind je in de Jaarbeurs Utrecht alles op het gebied van gezondheid en gezond leven tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs.

Je ontkomt er niet meer aan tegenwoordig: letten op je gezondheid. Tachtig procent van de Nederlanders beschouwt zijn of haar gezondheid als heel belangrijk voor de kwaliteit van het leven. Een gezond leven wordt onder andere bepaald door wat we eten en drinken, lichaamsbeweging, huid- en mondverzorging en leefstijl. Deze onderwerpen vind je op de beurs terug in vier verschillende zones: Medisch, Eten & Drinken, Sport & Wellness en Verzorging.

To do
Op de beurs vind je allerlei gratis metingen, tests en check-ups en natuurlijk informatie over uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn er verschillende paviljoens – o.a. mond, rug, huid, en voeding – waar wordt samengewerkt met beroepsorganisaties en professionals. Nieuw is het paviljoen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht waar de gezondheid van vrouw en kind centraal staat.

De Nationale Gezondheidsbeurs 2012, van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari (10.00 – 17.00 uur) in de Jaarbeurs, Utrecht. Meer info: www.denationalegezondheidsbeurs.nl.

Met de Soundness app creëer je zelf balans tussen lichaam en geest >