×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor gevulde pasta uit de oven

Gevulde pasta
19.12.2018 - Redactie

Pasta vullen is misschien een klusje, maar het is het waard.


Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 75 minuten
Recept voor 4 personen

Ingrediënten

Aan de slag

 

  1. Verwarm de Bak & Braad Olijfolie in een grote bakpan en rul hierin het gehakt tot het begint te kleuren. Snijd de ui, knoflook, bospeen en bleekselderij in kleine blokjes en voeg deze groenten samen met een laurierblaadje toe aan het gehakt. Bak tot de groenten glazig beginnen te worden en voeg dan de Salsa della Mamma toe. Laat alles minimaal een uur zachtjes pruttelen.
  2. Kook intussen in de Paccheri Rigati in 13 minuten al dente. in een pan met ruim water en zout. Spoel de pasta na het koken met koud water af.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de spinazie in kleine stukken en meng het door de pastasaus. Verwarm de saus nog even goed door op een laag vuur en breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Vul de pastacilinders een voor een met de pastasaus en zet ze rechtop tegen elkaar aan in een ovenschaal. Verdeel eventueel resterende saus bovenop en strooi dan geraspte Parmezaanse kaas over de schaal. Bak de pastaschaal in ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven gaar.

Eet smakelijk!

Recept en beeld: Oil & Vinegar

Wat vind je ervan?

Reacties

Emotionele honger of trek

18.01.2019 - Met deze snelle check ga je na of je echt trek hebt of dat de emo-eter in jezelf naar boven is gekomen. Lees verder

3x slimme swap: Hüttenkäse

12.01.2019 - Hüttenkäse bevat weinig calorieën en veel proteïne, daardoor zorgt het voor een verzadigd gevoel. Een goede toevoeging aan je voedingspatroon. Lees verder

tussendoortjes 100 calorieën

09.01.2019 - Deze gezonde tussendoortjes helpen je de middag door. Lees verder

Saus dunner maken

03.01.2019 - Met deze tips maak je een te dikke saus dunner. Lees verder

Recept voor wentelteefjes gemaakt van oliebollen

01.01.2019 - Heb jij oliebollen over en ben je het zat om ze zo te eten? Maak er wentelteefjes van. Lees verder

Feiten en fabels over olijfolie

29.12.2018 - Kun je nu wel of niet in bakken in extra vierge olijfolie? En hoe zit het met de gezondheidsvoordelen van olijfolie? Lees verder

Hoe maak ik zelf appelmoes?

27.12.2018 - Met dit recept maak je zelf appelmoes. Dat blijft toch stiekem de allerlekkerste appelmoes. Lees verder

Eten over? Dit kun je met de kliekjes doen

26.12.2018 - Slim koken met de kliekjes van het kerstdiner. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 139 |
Mis niets
Daghoroscoop
Steenbok

Jouw energie is vandaag prima in orde. Je kunt meer dan je ooit voor mogelijk…

» Naar de daghoroscopen