×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook
Redactie

Advertorial - Zet vanavond deze heerlijke maaltijd van scholfilet met een saus van ERU Balans Bieslook op tafel. Het bijkomende voordeel: je maakt nu bij aankoop van een ERU Balans actieverpakking kans op een city trip naar één van de geselecteerde steden.


 


 

Ingrediënten
Voor 4 personen
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • 500 gram scholfilet
  • 125 gram groene aspergetips
  • ½ groene courgette
  • ½ gele courgette
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram ERU Balans Bieslook
  • 100 ml halfvolle melk
  • 400 gram aardappelpuree
  • 1 eetlepel tarwebloem

Voorbereiding

  1. Snijd de courgettes in dunne plakjes en meng deze met olijfolie.
  2. Blancheer de groene asperges 1 minuut in kokend water met zout.
  3. Breng de melk aan de kook met de ERU Balans Bieslook en roer tot een saus.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de aardappelpuree en breng deze op smaak.
  2. Breng de vis op smaak met peper en zout en bebloem deze ruim.
  3. Verwarm in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de vis gaar en goudbruin.
  4. Grill de courgette en de groene asperges in de pan en breng deze op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de aardappelpuree op het bord en leg hier de vis op.
  6. Verdeel hierover de groenten en schep er een ruime hoeveelheid saus over.

Win een city trip
Koop nu een ERU Balans actieverpakking, voer je unieke actiecode in op de website en wie weet zit jij binnenkort in Lissabon, Barcelona of in één van de andere steden.

Wat vind je ervan?

Reacties

Wijnslushie

18.08.2018 - Voor het ultieme zomergevoel. Lees verder

Zelf kiemgroenten kweken

17.08.2018 - Leuk én gezond. Lees verder

Kookworkshop op reis

15.08.2018 - Perfect om geuren, kleuren en smaken te ervaren. Lees verder

Recept voor groenten met bloemkoolpuree van Pascale Naessens

13.08.2018 - Pascale: 'Smeuïge ovenschotels met veel smaak doen het altijd goed.' Lees verder

Water met fruit combinaties

31.07.2018 - Om water een smaakje te geven, kun je fruit en kruiden naar smaak in je water gooien. Wij delen een aantal combinaties ter inspiratie. Lees verder

Ei koken in waterkoker

29.07.2018 - Heb jij je wel eens afgevraagd of je een ei kunt koken in de waterkoker? Lees verder

Blauwe bessen wit laagje

22.07.2018 - Het is niet vies. Sterker nog: blauwe bessen met een witte waas zijn juist verser. Lees verder

Gerecht minder pittig maken

16.07.2018 - Iets te scheutig geweest met de peper? Met deze tips maak je je gerecht iets minder pittig als dat nodig is. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 135 |
Mis niets
Daghoroscoop
Leeuw

Het is verstandig open kaart te spelen. Vertel de feiten zoals ze zijn en wind…

» Naar de daghoroscopen