×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook
Redactie

Advertorial - Zet vanavond deze heerlijke maaltijd van scholfilet met een saus van ERU Balans Bieslook op tafel. Het bijkomende voordeel: je maakt nu bij aankoop van een ERU Balans actieverpakking kans op een city trip naar één van de geselecteerde steden.


 


 

Ingrediënten
Voor 4 personen
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • 500 gram scholfilet
  • 125 gram groene aspergetips
  • ½ groene courgette
  • ½ gele courgette
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram ERU Balans Bieslook
  • 100 ml halfvolle melk
  • 400 gram aardappelpuree
  • 1 eetlepel tarwebloem

Voorbereiding

  1. Snijd de courgettes in dunne plakjes en meng deze met olijfolie.
  2. Blancheer de groene asperges 1 minuut in kokend water met zout.
  3. Breng de melk aan de kook met de ERU Balans Bieslook en roer tot een saus.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de aardappelpuree en breng deze op smaak.
  2. Breng de vis op smaak met peper en zout en bebloem deze ruim.
  3. Verwarm in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de vis gaar en goudbruin.
  4. Grill de courgette en de groene asperges in de pan en breng deze op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de aardappelpuree op het bord en leg hier de vis op.
  6. Verdeel hierover de groenten en schep er een ruime hoeveelheid saus over.

Win een city trip
Koop nu een ERU Balans actieverpakking, voer je unieke actiecode in op de website en wie weet zit jij binnenkort in Lissabon, Barcelona of in één van de andere steden.

Wat vind je ervan?

Reacties

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook

Advertorial - Zet vanavond deze heerlijke maaltijd van scholfilet met een saus van ERU Balans Bieslook op tafel. Het bijkomende voordeel: je maakt nu bij aankoop van een ERU Balans actieverpakking kans op een city trip naar één van de geselecteerde steden. Lees verder

3 manieren om een halve avocado te bewaren

18.06.2018 - Zo bewaar je een halve avocado zonder dat hij bruin wordt. Lees verder

Uit de ontbijt-sleur

17.06.2018 - Vergeet die eeuwige boterhammen met kaas of yoghurt met muesli. Santé tipt voor elke dag van de week een makkelijk én gezond vega ontbijtje om de dag fris te beginnen. Lees verder

Recepten voor limonade zonder suiker

13.06.2018 - Een verfrissende limonade is zo gemaakt. Deze maand vind je een aantal recepten in Santé. Wil je liever een limonade zonder suiker maken? Dan hebben we hier recepten voor je verzameld. Lees verder

Wat is het verschil tussen een bos-ui en een lente-ui?

09.06.2018 - Je hoeft niet bang te zijn dat je een recept verpest als je de één voor de ander inruilt. Lees verder

Dit zijn de seizoensproducten in juni

01.06.2018 - Seizoensgroenten zijn lekker en goed voor het milieu en je portemonnee. Deze producten leg je deze maand in je winkelmand. Lees verder

6 ingrediënten die je niet samen moet opbergen

24.05.2018 - Sommige producten bederven sneller als je ze naast elkaar in de voorraadkast legt. Lees verder

Recept voor bloemkool van de barbecue

20.05.2018 - Het barbecueseizoen is ideaal om te experimenteren met gegrilde groenten. Grill een hele bloemkool en serveer ‘m met een zelfgemaakte groene kruidensaus. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 134 |
Mis niets
Daghoroscoop
Tweeling

Jij hebt vandaag de neiging te overdrijven. Vooral als het gaat om plezierige…

» Naar de daghoroscopen