×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook
Redactie

Advertorial - Zet vanavond deze heerlijke maaltijd van scholfilet met een saus van ERU Balans Bieslook op tafel. Het bijkomende voordeel: je maakt nu bij aankoop van een ERU Balans actieverpakking kans op een city trip naar één van de geselecteerde steden.


 


 

Ingrediënten
Voor 4 personen
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • 500 gram scholfilet
  • 125 gram groene aspergetips
  • ½ groene courgette
  • ½ gele courgette
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram ERU Balans Bieslook
  • 100 ml halfvolle melk
  • 400 gram aardappelpuree
  • 1 eetlepel tarwebloem

Voorbereiding

  1. Snijd de courgettes in dunne plakjes en meng deze met olijfolie.
  2. Blancheer de groene asperges 1 minuut in kokend water met zout.
  3. Breng de melk aan de kook met de ERU Balans Bieslook en roer tot een saus.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de aardappelpuree en breng deze op smaak.
  2. Breng de vis op smaak met peper en zout en bebloem deze ruim.
  3. Verwarm in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de vis gaar en goudbruin.
  4. Grill de courgette en de groene asperges in de pan en breng deze op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de aardappelpuree op het bord en leg hier de vis op.
  6. Verdeel hierover de groenten en schep er een ruime hoeveelheid saus over.

Win een city trip
Koop nu een ERU Balans actieverpakking, voer je unieke actiecode in op de website en wie weet zit jij binnenkort in Lissabon, Barcelona of in één van de andere steden.

Wat vind je ervan?

Reacties

Waarom tranen mijn ogen als ik uien snijd?

20.10.2018 - Zodra je het mes in een ui zet, beginnen je ogen te tranen. Hoe kan dat en belangrijker: hoe kom je er vanaf? Lees verder

Fermenteren

16.10.2018 - Door te fermenteren blijft voedsel langer houdbaar, dat is waar het fermenteren oorspronkelijk door begonnen is. Maar wist je dat het Deense sterrenrestaurant Noma deze techniek gebruikt voor alle gerechten? Lees verder

Gember bewaren

13.10.2018 - Een gemberwortel komt vaak niet in één keer op, gelukkig kun je gember prima een tijdje bewaren. Lees verder

Groenten opnieuw laten groeien

12.10.2018 - Van deze (restjes) groenten kun je een nieuwe groente kweken. Lees verder

Zelf kiemen kweken

05.10.2018 - In haar column schrijft Annemiek deze maand dat ze de smaak van het kiemen te pakken heeft. Ook proberen? Lees verder

Seizoensproducten oktober

01.10.2018 - Deze ingrediënten zijn deze maand in season. Lees verder

Nieuwe smaken M&M's

27.09.2018 - Nu al zin om te proeven. Lees verder

Beste koffie in Nederland

25.09.2018 - Koffieliefhebbers opgelet, de honderd beste plekken om koffie te drinken zijn bekend gemaakt. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 137 |
Mis niets
Daghoroscoop
Schorpioen

Jij loopt al geruime tijd met een onaangenaam gevoel rond. Het contact met een…

» Naar de daghoroscopen