×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor trifle met vanillemuffin, gebakken appel en vanilleyoghurt

Recept voor trifle met vanillemuffin, gebakken appel en vanilleyoghurt
25.11.2017 - Redactie

Een toetje dat eenvoudig te bereiden is, maar toch speciaal genoeg om op tafel te zetten voor bezoek.


Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 Goudreinet appels
  • 10 gram geschaafde amandelen
  • een half takje kaneel
  • halfvolle vanilleyoghurt
  • een vanillemuffin
  • 50 ml slagroom
  • 1.5 el bruine suiker
  • 1 el roomboter
  • 1 tl suiker

Aan de slag

  1. Schil de appels (goudreinet) en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes.
  2. Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes appel toe aan de koekenpan, bestrooi met de bruine suiker en de kaneel en bak in 6-9 minuten zacht en bruin. Haal, inclusief bakvocht, uit de pan en bewaar apart.
  3. Klop ondertussen in een kom de slagroom met de witte suiker lobbig met een mixer. Verhit dezelfde koekenpan en rooster de amandelen, zonder olie, in 2-3 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.
  4. Verdeel de vanilleyoghurt over kommen of glazen. Verkruimel de vanillemuffin erboven en leg de blokjes appel erop. Schenk er het bakvocht van de appel over. Garneer met de slagroom en bestrooi met de amandelen.

Dit is een recept van HelloFresh
Is een maaltijd voor jou niet compleet zonder toetje? Vanaf nu kun je bij je maaltijdbox ook toetjes meebestellen. Elke week kun je kiezen uit twee desserts waarvan één luxe dessert. De kosten per dessert bedragen €4,95 voor twee personen en €8,95 voor vier personen. Voor het luxe dessert betaal je €1 extra. Kijk voor meer informatie of om te bestellen op Hellofresh.nl

Wat vind je ervan?

Reacties

Gekleurde hummus

10.09.2018 - Een romige hummus maak je met kikkererwten, citroensap, tahin, zout en olijfolie. Voeg een paar extra ingrediënten toe in je blender of keukenmachine en creëer een regenboog op je bord. Lees verder

Goedkoopste sterrenrestaurants

09.09.2018 - Gaan vakantie vieren en lekker eten voor jou hand in hand met elkaar? Op de volgende bestemmingen eet je de goedkoopste sterrenmaaltijden. Lees verder

Noedels kiezen

08.09.2018 - Noedels van rijstmeel, glasmie, ramen… Wat is nou eigenlijk het verschil? Wij zetten alle soorten noedels op een rij. Kun jij kiezen welke het beste bij je passen. Lees verder

Ansjoviavinaigrette

04.09.2018 - Met deze ansjovisvinaigrette breng je de pan bagnat niçoise uit het oktobernummer van Santé op smaak. Lees verder

Galettedeeg

03.09.2018 - In het oktobernummer van Santé vind je een recept voor een heerlijke amandelgalette met kersen. Maak dit deeg een dag voordat je de galette maakt. Lees verder

Tahin of tahini

29.08.2018 - Ideaal als smaakmaker voor dressings en dipsauzen. Lees verder

Risotto opwarmen

22.08.2018 - Te veel risotto gemaakt? Zo ga je met de restjes om. Lees verder

Wijnslushie

18.08.2018 - Voor het ultieme zomergevoel. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 136 |
Mis niets
Daghoroscoop
Maagd

Jouw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets…

» Naar de daghoroscopen