×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept voor spaghetti Carbonara

Recept voor spaghetti Carbonara
04.05.2017 - Redactie

Spaghetti Carbonara met room is lekker makkelijk, maar het is niet het authentieke Italiaanse recept. Het echte recept is op basis van eieren.


De truc is de eieren en de kaas onder goed roeren te laten samensmelten tot een saus die van zichzelf smeuïg genoeg is. Het ei mag niet stollen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereiding
Snijd de pancetta in kleine stukjes, snipper de knoflook en voeg beide samen.
Rasp de kaas en meng met de eieren. Kook de Spaghetti della Mamma volgens de
verpakkingsinstructies. Schep de pasta samen met wat aanhangend vocht bij het speken-
knoflookmengsel en breng het aan de kook met Knoflookolijfolie en zwarte peper. Haal
de pan van het vuur en laat hem iets afkoelen, voeg nu het pecorino-en-eiermengsel toe
onder constant roeren. Breng eventueel op smaak met zout. Plaats in een schaal of op
een bord en serveer direct.

Dit is een recept van Oil & Vinegar, autoriteit als het gaat om olijfolie en azijn. Kijk voor meer informatie op de website van Oil & Vinegar.

Recept en Beeld: Oil & Vinegar

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Tweeling

Maak meer tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf…

» Naar de daghoroscopen

Like ons op Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze
tips en artikelen over een gezond, gelukkig, fit, mooi en
lekker leven. En mis geen enkele Klik & Win!