×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beste baan ooit?! Chocoladeproever gezocht

Beste baan ooit?! Chocoladeproever gezocht
08.02.2017 - Redactie

Leef jij voor chocolade en zou je jezelf best willen beschrijven als professioneel chocoladeproever? Mondelez geeft je de kans.


Mondelez is het moederbedrijf van onder andere Oreo en Milka en ze zijn op dit moment op zoek naar een chocoladeproever. De belangrijkste eis? De nieuwste smaken chocolade proeven en daarover je ongezouten mening geven. Samen met andere chocoladeproevers bepaal je welke smaken klaar zijn voor productie.

Het is een bijbaan voor ongeveer 7,5 uur per week. Perfect te combineren met een fulltime baan dus. Behalve dat het kantoor in Engeland is. Toch benieuwd naar de vacature? Je vindt hem hier. Mocht jij binnenkort de nieuwste chocoladesmaken proeven, houd ons dan op de hoogte ;-)

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Gekleurde hummus

10.09.2018 - Een romige hummus maak je met kikkererwten, citroensap, tahin, zout en olijfolie. Voeg een paar extra ingrediënten toe in je blender of keukenmachine en creëer een regenboog op je bord. Lees verder

Goedkoopste sterrenrestaurants

09.09.2018 - Gaan vakantie vieren en lekker eten voor jou hand in hand met elkaar? Op de volgende bestemmingen eet je de goedkoopste sterrenmaaltijden. Lees verder

Noedels kiezen

08.09.2018 - Noedels van rijstmeel, glasmie, ramen… Wat is nou eigenlijk het verschil? Wij zetten alle soorten noedels op een rij. Kun jij kiezen welke het beste bij je passen. Lees verder

Ansjoviavinaigrette

04.09.2018 - Met deze ansjovisvinaigrette breng je de pan bagnat niçoise uit het oktobernummer van Santé op smaak. Lees verder

Galettedeeg

03.09.2018 - In het oktobernummer van Santé vind je een recept voor een heerlijke amandelgalette met kersen. Maak dit deeg een dag voordat je de galette maakt. Lees verder

Tahin of tahini

29.08.2018 - Ideaal als smaakmaker voor dressings en dipsauzen. Lees verder

Risotto opwarmen

22.08.2018 - Te veel risotto gemaakt? Zo ga je met de restjes om. Lees verder

Wijnslushie

18.08.2018 - Voor het ultieme zomergevoel. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 136 |
Mis niets
Daghoroscoop
Maagd

Af en toe een beetje lef zou ook jou best goed doen. Als je niet uitkijkt…

» Naar de daghoroscopen