×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept: sandwich met geroosterde groenten en basilicum

Recept: sandwich met geroosterde groenten en basilicum
Redactie

Advertorial - Een lekkere lunch gaat er altijd in, maar we hebben niet altijd zin en tijd om lang in de keuken te gaan staan. Deze sandwich met geroosterde groenten en basilicum heb je zo gemaakt.


Voor de sandwiches hebben wij de nieuwe Becel gebruikt, die 100% plantaardig is. Kiezen voor plantaardig is een geweldige manier om lekker te eten, goed voor jezelf te zorgen en het is ook nog eens beter voor onze aarde. Een verschuiving naar plantaardige voeding helpt onder andere mee aan een lagere uitstoot van broeikasgassen. Mooi meegenomen toch? Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 2 el pijnboompitten
  • Een paar blaadjes verse basilicum
  • Becel 100% plantaardig
  • 6 sneetjes brood
  • Olijfolie
  • Grillpan of ovenschaal

Aan de slag

  1. Snijd de courgette en aubergine met een kaasschaaf in de lengte in dunne plakken. Snijd de paprika in de lengte in reepjes.
  2. Besprenkel de groenten met wat olijfolie en grill ze in een grillpan of in de oven.
  3. Bak ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
  4. Besmeer de boterhammen met een laagje Becel 100% plantaardig (ook geschikt voor vegans!).
  5. Leg op twee boterhammen de geroosterde plakjes courgette en aubergine. Doe er wat basilicum en pijnboompitten op. Leg op de andere boterham de geroosterde paprika, basilicum en pijnboompitten en stapel de drie boterhammen op elkaar Snijd daarna diagonaal doormidden.

Ben je benieuwd naar meer recepten met Becel 100% plantaardig? Doe inspiratie op.

Wat vind je ervan?

Reacties

Spring rolls met met aardbeien, basilicum en chocoladesaus

22.10.2017 - Met spring rolls kun je variëren. In het boek Spring Rolls staat dit recept voor een zoete variant. Het proberen waard! Lees verder

Zo maak je een gerecht minder pittig

21.10.2017 - Iets te scheutig geweest met de peper? Met deze tips maak je je gerecht iets minder pittig als dat nodig is. Lees verder

Spring rolls met kerriekip

20.10.2017 - Maak deze springrolls met kerriekip en chilisaus. Lees verder

Recept voor spring rolls met gerookte zalm en mango

19.10.2017 - Het oprollen is even oefenen, maar zodra je het eenmaal onder de knie hebt, staan spring rolls binnen no time op tafel. Lees verder

Healthy snack: popcorn

15.10.2017 - Zonder boter, suiker of andere toevoegingen is gepofte maïs supergezond. Lees verder

Hoe bewaar je gember?

14.10.2017 - Een gemberwortel komt vaak niet in één keer op, gelukkig kun je gember prima een tijdje bewaren. Lees verder

4 gezonde tussendoortjes die je dit weekend kunt maken

14.10.2017 - Zo ben je de hele week voorzien van gezonde tussendoortjes. Lees verder

Recept voor bloemkoolpizza

13.10.2017 - Tegenwoordig kun je een bloemkoolpizza(bodem) in de winkel kopen, maar zelf maken, is niet zo heel moeilijk. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 122 |
Daghoroscoop
Schorpioen

Jij hebt bepaalde maniertjes die echt fantastisch zijn. Daar moet je wel…

» Naar de daghoroscopen