×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Recept: sandwich met geroosterde groenten en basilicum

Recept: sandwich met geroosterde groenten en basilicum
Redactie

Advertorial - Een lekkere lunch gaat er altijd in, maar we hebben niet altijd zin en tijd om lang in de keuken te gaan staan. Deze sandwich met geroosterde groenten en basilicum heb je zo gemaakt.


Voor de sandwiches hebben wij de nieuwe Becel gebruikt, die 100% plantaardig is. Kiezen voor plantaardig is een geweldige manier om lekker te eten, goed voor jezelf te zorgen en het is ook nog eens beter voor onze aarde. Een verschuiving naar plantaardige voeding helpt onder andere mee aan een lagere uitstoot van broeikasgassen. Mooi meegenomen toch? Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 2 el pijnboompitten
  • Een paar blaadjes verse basilicum
  • Becel 100% plantaardig
  • 6 sneetjes brood
  • Olijfolie
  • Grillpan of ovenschaal

Aan de slag

  1. Snijd de courgette en aubergine met een kaasschaaf in de lengte in dunne plakken. Snijd de paprika in de lengte in reepjes.
  2. Besprenkel de groenten met wat olijfolie en grill ze in een grillpan of in de oven.
  3. Bak ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
  4. Besmeer de boterhammen met een laagje Becel 100% plantaardig (ook geschikt voor vegans!).
  5. Leg op twee boterhammen de geroosterde plakjes courgette en aubergine. Doe er wat basilicum en pijnboompitten op. Leg op de andere boterham de geroosterde paprika, basilicum en pijnboompitten en stapel de drie boterhammen op elkaar Snijd daarna diagonaal doormidden.

Ben je benieuwd naar meer recepten met Becel 100% plantaardig? Doe inspiratie op.

Wat vind je ervan?

Reacties

Wijnslushie

18.08.2018 - Voor het ultieme zomergevoel. Lees verder

Zelf kiemgroenten kweken

17.08.2018 - Leuk én gezond. Lees verder

Kookworkshop op reis

15.08.2018 - Perfect om geuren, kleuren en smaken te ervaren. Lees verder

Recept voor groenten met bloemkoolpuree van Pascale Naessens

13.08.2018 - Pascale: 'Smeuïge ovenschotels met veel smaak doen het altijd goed.' Lees verder

Water met fruit combinaties

31.07.2018 - Om water een smaakje te geven, kun je fruit en kruiden naar smaak in je water gooien. Wij delen een aantal combinaties ter inspiratie. Lees verder

Ei koken in waterkoker

29.07.2018 - Heb jij je wel eens afgevraagd of je een ei kunt koken in de waterkoker? Lees verder

Blauwe bessen wit laagje

22.07.2018 - Het is niet vies. Sterker nog: blauwe bessen met een witte waas zijn juist verser. Lees verder

Gerecht minder pittig maken

16.07.2018 - Iets te scheutig geweest met de peper? Met deze tips maak je je gerecht iets minder pittig als dat nodig is. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 135 |
Mis niets
Daghoroscoop
Leeuw

Vandaag doen zich ontelbare goede kansen voor. Jij krijgt het gevoel dat het…

» Naar de daghoroscopen