Placeholder

Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live: de resultaten!

Bijna 2.000 vrouwen hebben in de laatste zes weken van 2012 meegedaan met het online gezondheidsprogramma Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live in samenwerking met Santé. Natuurlijk zijn we heel benieuwd naar de resultaten en die deelt Marije graag.

Ik heb alle deelneemsters gevraagd de behaalde resultaten, ervaringen en feedback op papier te zetten. 53 procent heeft dit gedaan.

De resultaten
• 93% gaf aan dat het programma de bewustwording flink vergroot. De wekelijkse maandagsmail zorgde voor een goede kickstart van de week. Met dit hoge aantal gelijkwaardige reacties ben ik blij, want dat is precies het doel van dit online lifestyleprogramma.
• 3% gaf aan dat het programma niet geschikt is voor mensen met (ernstige) lichamelijke klachten. Voor één dame was dit de reden om na 4 jaar in actie te komen en hulp te zoeken.
• Gemiddeld zijn de dames (en 2 heren) 3,2 kilo afgevallen. Een dame uit Deventer is 6,2 kilo afgevallen!
• Opvallend was dat veel deelneemsters al lid zijn van een sportclub. Het volgen van nieuwe groepslessen vonden zij een openbaring en erg leuk.
• Bodypump is het populairst.
• 12% is lid geworden van een sportclub. 7% is begonnen met hardlopen.

Een aantal leuke quotes
– 'Nooit gedacht dat uitgerekend IK Yoga leuk zou vinden!'
– 'Eerlijk? Ik heb alle informatie verzameld en ben na de feestdagen pas begonnen. Door te eten volgens de voedingslijst ben ik in twee weken al 2 kilo kwijt!'
– 'Gek werd ik ervan.. elke maandag zat je weer in mijn inbox. Toen moest ik wel..'
– 'Ik heb niet echt actief meegedaan, maar ik ben toch 1,5 kilo kwijt!'
– 'Mijn vriend eet nu ook rijstwafels!'
– 'Veel meer eten en toch afvallen, als ik dat eerder had geweten!?'

What's next?
In 2013 wordt er hard gewerkt aan een aantal nieuwe producten. Een nieuw boek is in de maak en er start een speciaal gezondheidsprogramma voor bedrijven. Samen afvallen met je collega’s, stressrelease en het verminderen van ziekteverzuim op een innovatieve en professionele manier met de beste coaches van Nederland! Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Je weet dan ook direct wanneer de volgende editie van FBVV-LIVE weer van start gaat.

Super bedankt voor je deelname en het lezen van mijn blogs. Wie weet tot ziens!

Groetjes Marije

Fitnessbijbel.com

Lees alle oude blogs van Marije na >>