×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Getest: Restylane Skinboosters - deel 3

Getest: Restylane Skinboosters - deel 3
01.07.2011 - Redactie

Santé mocht onlangs een volledige Restylane Skinbooster-behandeling weggeven. De gelukkige winnares, Danielle (40), doet verslag. Vandaag: de derde en laatste behandeling.


Een krappe maand na mijn eerste behandeling met Restylane huidverjonging, is het alweer tijd voor de derde en tevens laatste behandeling. Jammer, ik begin net de smaak te pakken te krijgen.

Behalve een frisser en voller gezicht, heeft de tweede behandeling geen sporen nagelaten. De blauwe plek na de eerste behandeling moet dus wel het gevolg zijn geweest van de Ibuprofen die ik de avond ervoor tegen hoofdpijn had geslikt.

Dus op naar de derde behandeling in praktijk van dokter Gijs Anker in Amsterdam-Zuid. Weer vraag ik om een verdoving, dit keer geen ijszakjes. Is ook niet nodig, want het doet nauwelijks pijn. Hoewel ik iets gevoeliger lijk dan de eerste twee keer. Wederom worden dezelfde gebieden door de dokter ingespoten. Omdat de verdoving even tijd nodig heeft om in te werken, duurt de behandeling – net als de vorige twee – bij elkaar ongeveer een uurtje. En dat vliegt voorbij.

We kijken nog even naar de foto’s die voor de eerste behandeling zijn genomen. Absoluut, er is wel degelijk verschil! Niet dat het héél erg opvalt (misschien had ik dat wel een beetje gehoopt…), maar mijn gezicht ziet er frisser uit. Jeugdiger!

Een klant zei deze week tegen mij: ‘Danielle, als zelfstandig ondernemer heb je continu te kampen met twee gebreken; geld en tijd.’ Het geld vliegt er inderdaad uit, maar erger nog is die klok. Elke dag is het weer racen tegen de klok. Deze stress is vrij nieuw voor mij en laat zijn sporen in het gezicht achter. Nu, als ik in de spiegel kijk, is het net of de klok even een paar jaartjes heeft stilgestaan. Dat is leuk! Het geeft je zelfvertrouwen. Op de zaterdagmarkt viel het mij op dat verschillende koopmannen mij ‘meisje’ noemen, ik kan het niet nalaten om dan te glimlachen.

De dokter wil dat ik over twee weken terugkom op controle, dus maken we een nieuwe afspraak. Ik ben nu al erg blij met het resultaat. Ik besef dat het nu een kwestie van onderhouden wordt en bedenk dat het helemaal niet zo’n gek idee is om straks het nieuwe jaar met een fris, vol koppie te beginnen.

Lees ook het verslag van de eerste behandeling >

En het verslag van de tweede behandeling >


Over Restylane Skinboosters
Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid.

Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen, maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane Skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital-producten en is een manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen, zodat je er zo oud uitziet als je je voelt.

Restylane Vital: drie behandelingen voor een stralende huid.

Nu de derde behandeling gratis!
Probeer nu een Restylane Skinbooster-behandeling, die bestaat uit drie behandelingen en krijg de derde behandeling gratis. Voor meer informatie check dan restylane-skinboosters.nl. En voor een vrijblijvend consult of het maken van een afspraak neem je contact op met een van de deelnemende klinieken. De Skinbooster-actie loopt vanaf 18 april tot en met 30 juni!
Wat vind je ervan?

Reacties

Kan een wimperserum de kleur van je ogen veranderen?

01.06.2018 - Het wimperserum van Kruidvat vliegt de schappen uit. Je zou er langere wimpers van krijgen, maar er zijn ook berichten dat het serum je oogkleur kan veranderen. Hoe zit dat? Lees verder

Dit mag je niet meer doen bij de kapper…

22.03.2018 - Voor je eigen bestwil (en dat van je kapsel). Lees verder

Je neus lijkt groter op een selfie

05.03.2018 - Volgens nieuw onderzoek lijkt je neus op een selfie bijna eenderde groter in verhouding tot de rest van je gezicht. Lees verder

Door deze make-uptip zie je er jonger uit

09.02.2018 - Zou het zo makkelijk kunnen zijn? Lees verder

Snapchat-filter als voorbeeld voor de plastische chirurg

08.02.2018 - De lippen van Angelina Jolie, de billen van Jennifer Lopez. Vroeger namen mensen een foto van een beroemdheid mee als voorbeeldfoto voor de plastische chirurg. De nieuwste trend? Mensen nemen een foto van zichzelf mee, met een Snapchat-filter eroverheen. Lees verder

Volgens onderzoek werken gezichtsoefeningen echt

17.01.2018 - Je gezicht trainen om jonger te lijken? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens onderzoek zou het echt werken. Wat je nodig hebt: dertig minuten per dag. Lees verder

Gezien in Santé: Oral-B Genius in Rosegold

23.11.2017 - De oral-B Genius Rosegold is mooi én slim. Met deze tandenborstel zie je via de app op je telefoon of je te hard poetst of per ongeluk een stukje vergeet. Bestel bij Wehkamp en je krijgt tijdelijk cashback en je krijgt de tandenborstel 30 dagen op proef. Kijk voor meer informatie op de website van Wehkamp. Lees verder

De pijnlijkste beautybehandelingen

29.10.2017 - Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, of niet? Zensa Skincare onderzocht welke behandeling het meest pijnlijk zijn. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 44 |
Mis niets
Daghoroscoop
Tweeling

Er komt vandaag heel veel boven water, wat jou gemakkelijk uit je evenwicht…

» Naar de daghoroscopen