×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wat zegt je lippenstift over je persoonlijkheid?

Wat zegt je lippenstift over je persoonlijkheid?
18.03.2015 - Redactie

Hoe belangrijk de eerste indruk is, weten we allemaal. Uit onderzoek blijkt dat de kleur van je lippenstift invloed heeft op hoe mensen je inschatten.


Rode lippenstift
Schuw je rode lippenstift niet? De kans is dan groot dat anderen je zien als creatief, gewaagd en gedreven. Je hebt gemiddeld 9 paar hakken en gaat regelmatig sporten.

Roze lippenstift
Roze lippen staan voor vrouwelijk, sociaal en aantrekkelijk. Vrouwen in een hogere functie geven gemiddeld vaker de voorkeur aan roze lippenstift. Uitgaan hoeft niet iedere week, je kunt ook genieten van een zaterdagavond op de bank.

Paarse lippenstift
Onafhankelijke vrouwen hebben vaker een paarse lippenstift in hun toilettas. Ze worden gezien als betrouwbaar en verfijnd. Selfies maken is niets voor jou.

Nude lippenstift
Kies je voor een natuurlijke tint op je lippen dan zou je lief en zorgzaam zijn. Je staat meer open om de liefde online te vinden dan degenen die roze of paarse lippenstift dragen.

Andere persoonlijkheidskenmerken
- Vrouwen die minstens vier dagen per week lippenstift dragen, zijn zelfverzekerder dan degenen die minder vaak lippenstift dragen.
- Werkende vrouwen die lippenstift dragen hebben vaker een senior-functie (34 procent tegenover 16 procent van de vrouwen die geen lippenstift draagt).

Welke kleur lippenstift draag jij het liefst?

Bron: Cover Girl / Yahoo | Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Een abonnement op (goed) toiletpapier

22.09.2017 - Je billen afvegen zonder dat daarvoor een boom het loodje moet leggen en tegelijkertijd help je mee aan betere sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden. Dat is het idee achter The Good Roll. Lees verder

Obsessed met je poriën?

16.08.2017 - Naarmate je ouder wordt, heeft ook je huid meer te verduren gehad en dat kan zichtbaar worden. Niet alleen rimpels houden ons bezig, ook zichtbare poriën kunnen de gemoederen bezighouden. Lees verder

Lippenstift en lipliner van de Action teruggeroepen

09.06.2017 - De Max & Morge lipstick & lipliner bevat een verhoogde concentratie lood en voldoet daarmee niet aan de Europese Cosmeticarichtlijn. Lees verder

Kurkuma als beautyproduct

15.05.2017 - Gezichtsverzorging is te koop in alle prijsklassen. Of je vindt het in je keukenkastje. Lees verder

Welke kant van je gezicht is het aantrekkelijkst?

19.04.2017 - Dit zegt onderzoek over jouw 'knapste kant'. Lees verder

Je zonnebrandcrème is dit jaar misschien iets goedkoper

09.04.2017 - Dat zou goed nieuws zijn, want je huid beschermen is heel belangrijk. Lees verder

Wie veroudert het snelst?

07.04.2017 - We hebben wel eens gehoord dat mannen mooier oud worden. Toch blijkt uit een nieuw onderzoek dat mannen jonger rimpels krijgen dan vrouwen. Lees verder

Voeg deze stap toe aan je ochtendroutine om huidveroudering tegen te gaan

27.01.2017 - Rimpels zijn niet het einde van de wereld, maar toch stellen we ze het liefst zo lang mogelijk uit. Hoe jouw huid veroudert, ligt voor een groot deel aan je genen. Toch kun je zelf ook iets doen om je huid langer mooi te houden. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 43 |

Daghoroscoop
Weegschaal

Kijk naar de toekomst en laat de dingen die gebeurd zijn verder rusten.…

» Naar de daghoroscopen