×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Online meldpunt huidklachten

Online meldpunt huidklachten
05.11.2009 - Redactie

Huidklachten en/of overgevoelige reacties op cosmetica? Ga naar cosmeticaklachten.nl.


De website cosmeticaklachten.nl is vandaag gelanceerd door het RIVM in opdracht van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) om het aantal en de oorzaak van huidklachten en overgevoeligheidsreacties te monitoren.

Op dit moment is het niet duidelijk hoeveel mensen huidklachten of overgevoeligheidsreacties krijgen na het gebruik van cosmetica. Klachten gaan meestal vanzelf weg, zonder een bezoek aan dokter of dermatoloog. Met dit onderzoek probeert het VWA in samenwerking met aangesloten dermatologen, huisartsen en de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) aldus meer inzicht te krijgen.

Consumenten met klachten over cosmetische producten (denk haar- en huidverzorging, make-up, bad- en doucheproducten, scheerproducten, etc) kunnen via het online meldpunt een vragenformulier invullen. Ga naar www.cosmeticaklachten.nl >


(
Bron: nu.nl)
Wat vind je ervan?

Reacties

Dit mag je niet meer doen bij de kapper…

22.03.2018 - Voor je eigen bestwil (en dat van je kapsel). Lees verder

Je neus lijkt groter op een selfie

05.03.2018 - Volgens nieuw onderzoek lijkt je neus op een selfie bijna eenderde groter in verhouding tot de rest van je gezicht. Lees verder

Door deze make-uptip zie je er jonger uit

09.02.2018 - Zou het zo makkelijk kunnen zijn? Lees verder

Snapchat-filter als voorbeeld voor de plastische chirurg

08.02.2018 - De lippen van Angelina Jolie, de billen van Jennifer Lopez. Vroeger namen mensen een foto van een beroemdheid mee als voorbeeldfoto voor de plastische chirurg. De nieuwste trend? Mensen nemen een foto van zichzelf mee, met een Snapchat-filter eroverheen. Lees verder

Volgens onderzoek werken gezichtsoefeningen echt

17.01.2018 - Je gezicht trainen om jonger te lijken? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens onderzoek zou het echt werken. Wat je nodig hebt: dertig minuten per dag. Lees verder

Gezien in Santé: Oral-B Genius in Rosegold

23.11.2017 - De oral-B Genius Rosegold is mooi én slim. Met deze tandenborstel zie je via de app op je telefoon of je te hard poetst of per ongeluk een stukje vergeet. Bestel bij Wehkamp en je krijgt tijdelijk cashback en je krijgt de tandenborstel 30 dagen op proef. Kijk voor meer informatie op de website van Wehkamp. Lees verder

De pijnlijkste beautybehandelingen

29.10.2017 - Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, of niet? Zensa Skincare onderzocht welke behandeling het meest pijnlijk zijn. Lees verder

Gat in de markt? Onverwoestbare panty

17.10.2017 - Wie graag jurkjes draagt, kent de struggle. De zoektocht naar de juiste panty én het aantal panty's dat je per jaar verslijt. De webshop Fashion66 zegt een onverwoestbare panty te verkopen. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 44 |
Mis niets
Daghoroscoop
Tweeling

Jij zou zo graag met iemand over een belangrijk onderwerp willen praten. Je…

» Naar de daghoroscopen