Placeholder

Borsthaar bij mannen

Advertorial – Ergens tussen de release van Magic Mike en David Beckhams ondergoedadvertenties begonnen steeds meer mannen hun borsthaar te scheren. Wat vinden vrouwen eigenlijk van borsthaar?

Dat hangt er vanaf aan wie je het vraagt. De ene vrouw vindt het sexy, de ander geeft de voorkeur aan een gladde borst. En dan zijn er nog de vrouwen die niets op een harige borst tegen hebben, mits het netjes getrimd wordt. Vind jij een man aantrekkelijker met of zonder borsthaar?

Misschien is jouw man het type dat zich Wolverine voelt als hij zijn borsthaar niet regelmatig trimt. Of misschien maakt het hem helemaal niet zoveel uit, maar vind jij het prettig als hij een gladde borst heeft. Sommige mannen zijn terughoudend met het aanpakken van hun borsthaar, omdat ze bang zijn dat het ze te veel tijd kost. Als je man zijn borsthaar scheert dan kun je snel stoppels verwachten, maar er zijn ook methodes die de borst zeker drie weken glad houden. En dan is er ook nog de mogelijkheid tot permanente ontharing.

Tips & Tricks voor het trimmen of verwijderen van borsthaar:

  1. Als je man besluit om zijn borsthaar alleen te trimmen, zorg dan dat hij het bijhoudt. Als het boven zijn shirt uit steekt, is het tijd om de trimmer erbij te pakken. Manscaping vereist regelmatig onderhoud.
  2. Voorkom dat de badkamer vol verdwaalde haren ligt. Vraag je man of hij zijn borsthaar in de douche wil scheren of trimmen.
  3. Het scheren van zijn borsthaar vereist dezelfde zorg als het scheren van zijn gezicht. Hij kan het beste zijn borst insmeren met scheerolie of scheerschuim en het even laten inwerken om de haartjes zachter te maken. Altijd een scherp (of nieuw) scheermesje gebruiken is geen overbodige luxe.
  4. Als je man een beetje lui is wat scheren betreft, maak er dan gewoon een romantisch ritueel van! Samen in bad of onder de douche.
  5. Waxen is ook een optie, en zorgt ervoor dat hij ongeveer drie weken een gladde borst heeft. Je kunt dit zelf doen, maar hij kan ook een afspraak maken bij een beautysalon. Dan is hij bovendien verzekerd van een optimaal resultaat.
  6. Is je vent het scheren zat bent en wil hij permanent van zijn borsthaar af? Dan kun je overwegen je man een lichtflitsapparaat cadeau te doen, zoals bijvoorbeeld de Silk’n Glide Men Only. Na een paar behandelingen komt het haar niet meer terug.