Placeholder

Bikiniklaar voor dit weekend

Eindelijk mooi weer. Hoe maak je je bikiniklaar voor dit weekend? Wij hebben een handig overzicht waarmee je je bikiniklaar maakt binnen drie dagen, drie uur óf drie minuten.

Drie dagen van tevoren
 

1. Let op je levensstijl
Je dik of lelijk voelen, wordt vaak niet alleen veroorzaakt door de cijfers op de weegschaal, maar ook door je gedrag. Heb je de afgelopen dagen veel gesnoept? Dan kun je je daar slecht en dik door voelen. Eet je gezond en ga je trainen volgens plan? Dan is de kans groter dat je je goed over jezelf en je lichaam voelt. Je kunt wel raden wat je te doen staat deze drie dagen: zorg dat je je goed voelt over je levensstijl en ga het liefst nog minstens één keer sporten deze dagen. Goed voor je zelfvertrouwen!

2. Smeer je benen in met zelfbruiner
Tijd om je lichtgevende melkflessen een kleurtje te geven. Smeer iedere avond een beetje zelfbruiner op. Met onze tips voorkom je dat het eindresultaat oranje of vlekkerig wordt. Smeer zelfbruiner niet vlak voor je je blote benen gaat laten zien. Mócht het eindresultaat niet zo mooi zijn, heeft het in ieder geval nog tijd om een beetje te slijten.

3. Verzorg je voeten
Met een kleurtje op je nagels zien je voeten er meteen verzorgder uit. Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, kun je ons stappenplan voor mooie voeten nog uitvoeren.

4. Onthaar je benen
Ga je het liefst met gladde benen de zon in, dan kun je ze het best niet te kort van tevoren ontharen. De zon kan je onthaarde huid irriteren. Gebruik je een flitsapparaat, zoals Philips Lumea? Dan moet je de zon zelfs ontwijken.

Nog drie uur
 

5. Leg flesjes water in de koelkast
Genoeg drinken is altijd belangrijk, maar zeker met mooi weer. Stop eventueel een schijfje citroen in het flesje voor een klein beetje smaak.

6. Pas op met huidverzorging
Parfum kan je huid irriteren als je in de zon gaat. Net zoals een huid die net onthaard is.

Nog drie minuten
 

Iedereen is mooi zoals hij of zij is. Onthaarde benen of niet, met of zonder curves. Doe die bikini aan, en gaan! Vergeet je niet in te smeren.

Hoofdafbeelding: Shutterstock