Placeholder

Olie voor je gezicht

Olie maakt je huid zacht. Wanneer je olie op je gezicht smeert, wil je graag wel een zachte huid, maar dat vette laagje zien we liever niet.

Bio-Oil staat vooral bekend als olie om littekens en striae mee te behandelen, maar dankzij de PurCellin Oil is het een lichte en niet vettige olie, die je ook op je gezicht kunt gebruiken.

1. Primer
Breng een dun laagje olie aan op je gezicht voordat je je foundation aanbrengt. Het werkt hetzelfde als een primer en zorgt ervoor dat je foundation gelijkmatig aangebracht wordt.

2. Make-upremover
Heb je geen make-upremover in huis, of heb je een gevoelige huid? Gebruik dan paar druppels Bio-Oil. Daarmee kun je zelfs je oogmake-up op een zachte manier verwijderen.

3. Lippenbalsem
Bio-Oil is een fijne lippenbalsem voor droge lippen. Ingrediënten als vitamine A en E zorgen ervoor dat je lippen vocht vasthouden en gehydrateerd blijven.

4. Gezichtspa
Dompel een doekje in een kom met warm water en voeg vijf druppels olie toe. Wring de doek uit en leg hem over je gezicht om een aantal minuten volledig te ontspannen.

Bio-Oil 60ml – € 12,15, 125ml – € 20,29, 200ml – € 28,49. Houd onze website in de gaten, want binnenkort geven wij een aantal flesje Bio-Oil weg.