×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

How to: Glitter gradient nails

15.12.2013 - Redactie

Glitter gradient nails zien er chique uit, ze zijn makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren.


Bekijk de fotogallerij voor inspiratie.

De basics van gradient nails

Kies een basiskleur

Kies een basiskleur uit. Van nude tot doorzichtig of een felle kleur, het kan allemaal. Afhankelijk van je smaak en de gelegenheid kun je hiermee variëren. Lak je nagels met één of twee lagen en laat het goed drogen.

Breng de glitters aan
Kies de glitter waarmee je de tips van je nagels nog een keer gaat lakken. Om het effect nog meer in elkaar door te laten lopen kun je kiezen voor twee glitterlakjes: één met veel glitters en één met minder glitters.
1. Start met de lak met de minste glitters. Breng deze aan vanaf het midden van je nagel.
2. Neem vervolgens de lak met meer glitters (of gebruik dezelfde lak als bij stap 1) en lak daarmee de bovenkant van je nagels nog een keer (ongeveer vanaf driekwart) zodat de bovenkant van je nagel meer glitters heeft.

Topcoat
Breng daarna een topcoat aan om zo lang mogelijk van je feestelijke nagels te kunnen genieten.

Beeld: Pinterest

Wat vind je ervan?

Reacties