Placeholder

Q&A: droge huid

Advertorial – Veel mensen hebben in de winter sneller last van een droge huid. Decubal beantwoordt de meest gestelde vragen over een droge huid.

Waarom is mijn huid ’s winters extra gevoelig?
Door de winterse elementen verliest je huid haar beschermende lipiden (vetten). Dat maakt haar extra kwetsbaar.

De kloven springen in mijn huid. Help!
Door gebrek aan lipiden kunnen barstjes in de huid veranderen in diepere kloven. De oplossing: een crème die de verloren lipiden aanvult. Bijvoorbeeld Decubal Intensief Crème met 70% lipiden. Deze crème is ook fijn voor je handen.

Hoe kom ik van droogteschilfers af?
Scrubben! Een droge huid mag je gerust scrubben. Gebruik wel een milde scrub, het liefst eentje met voedende oliën en zachte boters zoals Decubal Body Scrub.

Bodylotion doet weinig, wat nu?
Bodylotion is blijkbaar niet vet en voedend genoeg. Gebruik een bodyolie met 100% olie, die voller en vetter is zoals Decubal Body Olie.

Wat helpt tegen ruwe, pijnlijk droge wangen?
Breng onder je dagcrème een serum aan, dat voor 100% uit natuurlijke olie bestaat, zoals het voedende, kalmerende Decubal Serum. Beschermt ook tegen de kou.

Waarom kun je beter geen zeep gebruiken?
Zeep wast de natuurlijke bescherming van de huid. Een douche-olie met natuurlijke jojoba olie en doet dat niet. Gebruik bijvoorbeeld Decubal Douche & Bad Olie.

Alle Decubal producten zijn op basis van huideigen lipiden, parfum- en parabenenvrij en voor het hele gezin. Voor meer informatie over Decubal: www.decubal.nl of www.facebook.com/decubalnl