×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giving feels good met The Body Shop

27.10.2013 - Redactie

The Body Shop verkoopt heerlijke giftsets, die wij graag vinden in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Verlekker je alvast aan de giftsets van dit jaar, waarmee je niet één, maar twee mensen een cadeau geeft.


Met een giftset van The Body Shop geef je één cadeau aan iemand die je liefhebt en één aan een van de goede doelen die The Body Shop steunt.

Schoolproject
Deze kerstperiode doneert The Body Shop €237.500 uit de verkoop aan gift sets aan de bouw van 5 nieuwe scholen over de hele wereld.  Door de bouw van de scholen te steunen, geef je een heleboel kinderen het mooiste cadeau dat bestaat.

Gingerbread house
Speciaal voor deze mooie actie werd het Gingerbread School House ontworpen. Een schattig 'snoephuisje' met heerlijke producten met gingerbread- en cranberrygeur. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere heerlijke giftsets te koop bij the body shop. De prijzen gaan vanaf €10.

Ga jij iemand een giftset cadeau doen deze feestdagen?

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Boogschutter

Je bent een beetje overmoedig vandaag. Pas op dat je geen onnodige en te grote…

» Naar de daghoroscopen