Placeholder

Weg met droge handen en gespleten nagels

Ruwe handen, gescheurde lippen. De kou heeft veel invloed op je huid, maar ook je nagels hebben veel te verduren in de winter. Verzorg ze daarom goed.

Overal handcrème
Smeer je handen in met veel handcrème, het liefst meerdere keren per dag. Zorg dat je meerdere handcrèmes hebt; thuis, op het werk, in je tas… Al dat fietsen in de kou droogt je handen behoorlijk uit. Vergeet niet je nagels goed in te masseren met de crème.

Handschoenen
Smeer voor je gaat slapen een extra dikke laag en doe eventueel katoenen handschoentjes aan om het extra goed in te laten trekken. Draag als je buiten bent handschoenen, om je handen te beschermen tegen de kou en droge lucht. Draag als je schoonmaakt ook handschoenen. Schoonmaakmiddelen drogen je handen erg uit.

Nagelriemen
Je nagelriemen kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Ze zijn de basis voor gezonde en lange nagels. Gebruik een verzorgende nagelriemolie of -crème. Lemony Flutter van Lush is een fijne nagelriemcrème. Bijt losse velletjes niet af.

Extra verzorging
Geef je handen af en toe wat extra aandacht. Een milde handscrub verwijdert dode huidcellen. Een handmasker kan de droge huid van je handen een extra boost geven.

Hieronder hebben we wat fijne producten verzameld voor zachte handen. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie of om meteen te bestellen.