×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glitternagellak verwijderen

Glitternagellak verwijderen
27.12.2012 - Redactie

De glitternagellak mag weer van je nagels af. Vervelend, want glitternagellak is best hardnekkig. Hoe haal je glitternagellak het snelst van je nagels af?


Hoewel aceton je nagels en nagelriemen uitdroogt, is een nagellakremover met aceton wel het handigst om glitternagellak te verwijderen.

Weg ermee
Om glitternagellak te verwijderen moet je het watje goed doordrenken met nagellakremover en extra lang en stevig op je nagel duwen. Verwijder het na een aantal seconden met draaiende bewegingen.

Trucje
Een ander trucje is om op iedere nagel een watje te duwen en om iedere vingertop aluminiumfolie te wikkelen. Als je dit na een paar minuten eraf haalt, zullen de glitters eraf zijn.

Zachte handen
Na al dat nagellakremover-geweld zullen je handen en nagelriemen best droog zijn. Vergeet daarna dus niet te smeren met een voedende handcrème. Lees ook onze tips tegen droge handen en gespleten nagels.
Wat vind je ervan?

Reacties

Waarom worden je nagels zacht en breekbaar in water?

12.10.2018 - Na een lang bad of een grondige schoonmaakbeurt zijn je nagels zacht en breekbaar door de blootstelling aan het water. Hoe komt dat? Lees verder

Haar wassen zonder shampoo

03.10.2018 - Esmir zweert shampoo af. 'Na drie weken lijk ik op een vogelverschrikker.' Benieuwd hoe haar haar er na acht weken uitziet? Lees verder

Beach hair

30.08.2018 - Breng je geen tijd meer door op het strand? Je hoeft geen afscheid te nemen van je beach hair. Lees verder

Droogshampoo

29.08.2018 - Is het een goed idee om het wassen van je haar nog een dag uit te stellen met droogshampoo? Lees verder

Het bewijs dat een pony je misschien wél staat

13.08.2018 - Een pony laten knippen of niet? Lees verder

Duurzame beautyproducten

12.08.2018 - Sophie is dol op beautyproducten, liefst in luxe potjes en tubes. Maar nu ze milieubewuster is gaan leven, bekijkt ze alles met een nieuwe blik: 'Zijn mijn favoriete crèmes eigenlijk wel verantwoord?' Lees verder

Knot wrap Lush

09.08.2018 - De knot wrap van Lush kun je onder andere gebruiken als cadeauverpakking, haarband of tas. Superhandig en duurzaam. Lees verder

Uitgelopen eyeliner

09.08.2018 - Na jaren van gehannes met uitgelopen eyeliner is Annalot (41) er klaar mee. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 60 |
Mis niets
Daghoroscoop
Weegschaal

Je hebt een goed verstand. Toch laat jij je leiden door je gevoel. Je neemt…

» Naar de daghoroscopen