Placeholder

Seizoensgebonden beautyritueel

Heb jij je beautyritueel al aangepast aan de herfst? Dit is het moment om het te doen.

Je huid en haar krijgen door de kou genoeg te verduren. Daarom kun je in de herfst en winter rijkere en vettere producten gebruiken, afhankelijk van je huid- en haartype natuurlijk. Om met een zachte huid en stralend haar de winter door te komen, kun je nu al je beautyritueel een beetje aanpassen. 

Stralende huid
Vergeet niet om ook in de koude maanden een crème met SPF te gebruiken. Zelfs in de winter kan de zon behoorlijk krachtig zijn. Smeer als je gezicht insmeert meteen een lik van de crème op je handen. Je kunt je beautyritueel aanvullen met een nachtcrème. ’s Nachts herstelt je huid zich, een nachtcrème helpt je huid daarbij.

Gezond haar
Statisch haar, pluizig haar. Door de kou lijkt je haar af en toe een eigen leven te leiden. Met een serum of een leave-in conditioner kun je je (te) wilde lokken enigszins temmen. Door een houten kam te gebruiken, wordt je haar ook minder statisch.

Treat
Voor een extra oppepper van je huid of haar kun je je gewone beautyproducten op een extra intensieve manier gebruiken. Smeer je voeten voor je gaat slapen in met een extra dikke laag vaseline of voetencrème. Trek katoenen sokken aan. De volgende dag zijn je voeten een stuk zachter. Laat voor zacht haar je conditioner eens extra lang intrekken in je haar.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over deze beautyproducten, of om meteen te bestellen.

Pas jij je beautyproducten aan wanneer het seizoen veranderd?

Biosilk handcreme nachtcreme voetencreme lippenbalsem