×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit worden de trends in 2018

Dit worden de trends in 2018
31.12.2017 - Redactie

Wat eten, doen en dragen we in 2018? Ieder jaar doet Pinterest een voorspelling van de trends voor het komende jaar.


1. Air fryers
Hot of hype? Er zijn in ieder geval veel mensen op zoek naar tips over gerechten die je kunt maken met een air fryer. Het aantal zoekopdrachten is met 1809 procent gestegen.

2. Gezonde koffie
Kan jouw dag niet beginnen zonder kop koffie? 2018 is dan misschien het jaar waarin je eiwitpoeder, maca of andere superfoods aan je bakkie toevoegt.

3. Plantaardige proteïnen
Er is steeds meer interesse in 'lean and mean' plantaardige proteïnen. Linzen en quinoa zijn daar goede voorbeelden van.

3. Ghee
Ghee wordt al een aantal jaren steeds populairder. Ghee is een geklaarde boter. Lees meer over ghee en de gezondheidsvoordelen.

4. Vegan toetjes
De hele plantaardige voedingshoek wint aan populariteit, maar de toetjes springen eruit. Ja, zonder dierlijke ingrediënten zijn nagerechten minstens zo lekker.

5. Leuke sokken
Glittersokken, sokken met een ruche. Je sokken mogen gezien worden. Maar kies dan wel voor een sok die rockt.

6. Leren rugzakken
Een schoudertas staat leuk, maar als je veel spullen mee moet nemen naar je werk (denk ook: laptop) rust er veel gewicht op je schouder. Gelukkig maakt de rugzak de laatste tijd een comeback. Vooral met een leren variant mag je in 2018 gespot worden.

7. Reinigingsolie
Olie is goed voor van alles en nog wat. Het houdt pluizig haar in toom en verzorgd de huid. In 2018 voegen we massaal reinigingsolie toe aan onze beautycollectie.

8. Houten speelgoed
Terug naar de basis met houten speelgoed voor de kleine. Dag, speelgoed met batterijen.

9. Je eigen spa in de badkamer
Heerlijk als je eigen badkamer op een spa lijkt. Planten, mooie meubels, vakantiegevoel in eigen huis.

10. Reisdagboeken
Steeds meer mensen houden hun reisverslagen bij. Inspiratie opdoen bij anderen? De term 'travel journal' steeg met 146 procent.

11. Zuiverende planten
Een urban jungle in huis zie je steeds vaker. En als die planten dan ook nog een positieve invloed hebben op de lucht is het helemaal fijn.

12. Living in the moment
Met een stijging van 464 procent kan er wel gezegd worden dat steeds meer mensen bezig zijn met bewust leven in het hier en nu.

13. Macramé
Je vroegere hobby is terug. Er wordt veel gezocht naar plantenhouders die je zelf kunt macrameeën.

Bekijk alle 100 trends volgens Pinterest.

Bron: Pinterest | Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Wat vieren we met Pasen?

30.03.2018 - Vandaag is het Goede Vrijdag en daarna volgt een lang weekend voor Pasen. Weet jij wat we op deze feestdagen vieren? Even een opfrisser. Lees verder

Zo kun je het best aan een puzzel beginnen

27.03.2018 - Eerst de randjes van de puzzel leggen? Volgende keer kun je misschien beter de tactiek gebruiken die bij het NK Legpuzzelen veel gebruikt wordt. Lees verder

Over deze geldzaken hebben stellen het vaakst onenigheid

13.03.2018 - 40 procent van de stellen is het niet altijd met elkaar eens over geldzaken. Lees verder

Must-have: Ikea's zencollectie

06.03.2018 - Binnenkort kun je je yogamat bij Ikea kopen. Met Ikea's nieuwe collectie Hjärtelig creëer je een plek in huis waar je helemaal tot rust komt. Lees verder

2 slechte gewoontes die goede invloed kunnen hebben op je relatie

04.03.2018 - Zie er de positieve kant van in. Lees verder

Waarom is er één keer per vier jaar een schrikkeldag?

28.02.2018 - Dit jaar gaan we van 28 februari naar 1 maart. Waarom heeft februari maar één keer per vier jaar een extra dag? Lees verder

De dagen worden langer, waarom worden we daar vrolijk van?

20.02.2018 - Merk je het ook? De dagen worden langer en dat voelt goed. Lees verder

Geen caps voor kids

06.02.2018 - Advertorial - Wanneer je kindjes de wereld verkennen, moet je rekening houden met mogelijke gevaren. Als ouder zijn ben je je bewust van de normale checklist om je huis baby-proof te maken. Maar in moderne woningen zijn er nog verborgen gevaren. Update jouw checklist met deze tips. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 57 |
Mis niets
Daghoroscoop
Ram

Jij wilt meer tijd hebben om met je hobby bezig te zijn. Je hoeft je daar niet…

» Naar de daghoroscopen