×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit worden de trends in 2018

Dit worden de trends in 2018
31.12.2017 - Redactie

Wat eten, doen en dragen we in 2018? Ieder jaar doet Pinterest een voorspelling van de trends voor het komende jaar.


1. Air fryers
Hot of hype? Er zijn in ieder geval veel mensen op zoek naar tips over gerechten die je kunt maken met een air fryer. Het aantal zoekopdrachten is met 1809 procent gestegen.

2. Gezonde koffie
Kan jouw dag niet beginnen zonder kop koffie? 2018 is dan misschien het jaar waarin je eiwitpoeder, maca of andere superfoods aan je bakkie toevoegt.

3. Plantaardige proteïnen
Er is steeds meer interesse in 'lean and mean' plantaardige proteïnen. Linzen en quinoa zijn daar goede voorbeelden van.

3. Ghee
Ghee wordt al een aantal jaren steeds populairder. Ghee is een geklaarde boter. Lees meer over ghee en de gezondheidsvoordelen.

4. Vegan toetjes
De hele plantaardige voedingshoek wint aan populariteit, maar de toetjes springen eruit. Ja, zonder dierlijke ingrediënten zijn nagerechten minstens zo lekker.

5. Leuke sokken
Glittersokken, sokken met een ruche. Je sokken mogen gezien worden. Maar kies dan wel voor een sok die rockt.

6. Leren rugzakken
Een schoudertas staat leuk, maar als je veel spullen mee moet nemen naar je werk (denk ook: laptop) rust er veel gewicht op je schouder. Gelukkig maakt de rugzak de laatste tijd een comeback. Vooral met een leren variant mag je in 2018 gespot worden.

7. Reinigingsolie
Olie is goed voor van alles en nog wat. Het houdt pluizig haar in toom en verzorgd de huid. In 2018 voegen we massaal reinigingsolie toe aan onze beautycollectie.

8. Houten speelgoed
Terug naar de basis met houten speelgoed voor de kleine. Dag, speelgoed met batterijen.

9. Je eigen spa in de badkamer
Heerlijk als je eigen badkamer op een spa lijkt. Planten, mooie meubels, vakantiegevoel in eigen huis.

10. Reisdagboeken
Steeds meer mensen houden hun reisverslagen bij. Inspiratie opdoen bij anderen? De term 'travel journal' steeg met 146 procent.

11. Zuiverende planten
Een urban jungle in huis zie je steeds vaker. En als die planten dan ook nog een positieve invloed hebben op de lucht is het helemaal fijn.

12. Living in the moment
Met een stijging van 464 procent kan er wel gezegd worden dat steeds meer mensen bezig zijn met bewust leven in het hier en nu.

13. Macramé
Je vroegere hobby is terug. Er wordt veel gezocht naar plantenhouders die je zelf kunt macrameeën.

Bekijk alle 100 trends volgens Pinterest.

Bron: Pinterest | unsplash-logoKara Michelle

Wat vind je ervan?

Reacties

Droogte in Nederland

03.07.2018 - De laatste tijd is het extreem droog geweest in Nederland. Wat betekent dat voor ons? Lees verder

Ben jij tevreden over je sociale leven?

21.06.2018 - Meer contact met de buitenwereld zorgt ervoor dat je je meer tevreden voelt over je sociale leven. Lees verder

Weet jij hoe het eruit ziet als iemand verdrinkt?

17.06.2018 - Een waarschuwing voordat de vakantie begint: een verdrinking ziet er in het echt niet zo uit als op tv. Lees verder

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis

Advertorial - Niets is fijner dan een heerlijk ruikend huis als je thuiskomt na een lange dag. Je wordt er vrolijk en rustig van. Geurende bloemen zorgen er niet alleen voor dat je huis lekker ruikt, ze stimuleren ook je geest. Lees verder

Wat vieren we met Pinksteren?

20.05.2018 - Pinksteren zorgt voor veel mensen voor een lang weekend. Weet jij wat we vieren? Lees verder

Hoe welvarend is Nederland?

17.05.2018 - Het CBS brengt dit jaar voor het eerst statistieken naar buiten over de brede welvaart in Nederland. Het gaat daarbij niet alleen over economie en financiële welvaart. Er wordt juist gekeken naar tevredenheid over bijvoorbeeld gezondheid, onderwijs en sociale contacten. Lees verder

Nieuw online mysterie: hoor jij Yanny of Laurel?

16.05.2018 - Internet is weer in de ban van een mysterie à la #thedress. Via Twitter en Reddit is een audiofragment gedeeld. Sommige mensen horen hierin de naam Yanny, terwijl anderen Laurel horen. Lees verder

Trending huizen kijken op Funda

10.05.2018 - Kun je ook eindeloos klikken op Funda? Dan heeft de huizensite nu iets dat je echt moet checken: een pagina met trending huizen. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 59 |
Mis niets
Daghoroscoop
Kreeft

Je hebt een meningsverschil over kwaliteit. Heb je echt gelijk of ben je…

» Naar de daghoroscopen