×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit worden de trends in 2018

Dit worden de trends in 2018
31.12.2017 - Redactie

Wat eten, doen en dragen we in 2018? Ieder jaar doet Pinterest een voorspelling van de trends voor het komende jaar.


1. Air fryers
Hot of hype? Er zijn in ieder geval veel mensen op zoek naar tips over gerechten die je kunt maken met een air fryer. Het aantal zoekopdrachten is met 1809 procent gestegen.

2. Gezonde koffie
Kan jouw dag niet beginnen zonder kop koffie? 2018 is dan misschien het jaar waarin je eiwitpoeder, maca of andere superfoods aan je bakkie toevoegt.

3. Plantaardige proteïnen
Er is steeds meer interesse in 'lean and mean' plantaardige proteïnen. Linzen en quinoa zijn daar goede voorbeelden van.

3. Ghee
Ghee wordt al een aantal jaren steeds populairder. Ghee is een geklaarde boter. Lees meer over ghee en de gezondheidsvoordelen.

4. Vegan toetjes
De hele plantaardige voedingshoek wint aan populariteit, maar de toetjes springen eruit. Ja, zonder dierlijke ingrediënten zijn nagerechten minstens zo lekker.

5. Leuke sokken
Glittersokken, sokken met een ruche. Je sokken mogen gezien worden. Maar kies dan wel voor een sok die rockt.

6. Leren rugzakken
Een schoudertas staat leuk, maar als je veel spullen mee moet nemen naar je werk (denk ook: laptop) rust er veel gewicht op je schouder. Gelukkig maakt de rugzak de laatste tijd een comeback. Vooral met een leren variant mag je in 2018 gespot worden.

7. Reinigingsolie
Olie is goed voor van alles en nog wat. Het houdt pluizig haar in toom en verzorgd de huid. In 2018 voegen we massaal reinigingsolie toe aan onze beautycollectie.

8. Houten speelgoed
Terug naar de basis met houten speelgoed voor de kleine. Dag, speelgoed met batterijen.

9. Je eigen spa in de badkamer
Heerlijk als je eigen badkamer op een spa lijkt. Planten, mooie meubels, vakantiegevoel in eigen huis.

10. Reisdagboeken
Steeds meer mensen houden hun reisverslagen bij. Inspiratie opdoen bij anderen? De term 'travel journal' steeg met 146 procent.

11. Zuiverende planten
Een urban jungle in huis zie je steeds vaker. En als die planten dan ook nog een positieve invloed hebben op de lucht is het helemaal fijn.

12. Living in the moment
Met een stijging van 464 procent kan er wel gezegd worden dat steeds meer mensen bezig zijn met bewust leven in het hier en nu.

13. Macramé
Je vroegere hobby is terug. Er wordt veel gezocht naar plantenhouders die je zelf kunt macrameeën.

Bekijk alle 100 trends volgens Pinterest.

Bron: Pinterest | Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Dit waren de meest gelezen boeken in 2017

21.01.2018 - Ben je door je boeken heen en op zoek naar inspiratie? Misschien staan er boeken die je nog niet hebt gelezen in dit lijstje. Lees verder

Met #stormpoolen vind je een lift

18.01.2018 - Ben je gestrand doordat te treinen niet rijden? Of stap je juist straks in de auto? Check op Twitter de #stormpoolen om samen met anderen je bestemming te bereiken. Lees verder

De geur van je partner verlaagt je stresslevel

18.01.2018 - Kom je gestrest thuis uit je werk? Knuffel je partner en snuif stiekem zijn geur op. Lees verder

De perfecte deken voor mensen die vaak koude voeten hebben

17.01.2018 - Zit je onder een deken op de bank, is hij nét te kort om je voeten goed te bedekken. Herkenbaar probleem? Deze deken heeft sokken aan de onderkant. Handig voor degenen met voeten als ijsklompen. Lees verder

Leuke buren maken je gelukkiger

09.01.2018 - Het gezegde 'Beter een goede buur dan een verre vriend' is er niet voor niks. Een goede band met je buren maakt je echt gelukkiger. Lees verder

Zo heb je in 2018 meer vakantie

05.01.2018 - Meer vakantie met hetzelfde aantal vakantiedagen, dat kan. Lees verder

Je vriendschappen onderhouden is net zo belangrijk als sporten

05.01.2018 - Dat vriendschappen belangrijk zijn, wisten we wel. Volgens recent onderzoek zijn vriendschappen zelfs net zo belangrijk voor je gezondheid als sporten. Lees verder

Het grootste nadeel van thuiswerken: je vraagt je af wat je baas echt vindt

03.01.2018 - Als je feedback krijgt, kun je dat voor een groot deel interpreteren door naar iemands gezichtsuitdrukking te kijken. Als je een mail of chatbericht krijgt, ontbreekt dat. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 57 |
Mis niets
Daghoroscoop
Waterman

Je bent niet zo goed in het bewaren van geheimpjes. Toch moet je deze smeuïge…

» Naar de daghoroscopen