×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

11 kerstfilms om deze maand op Netflix te kijken

11 kerstfilms om deze maand op Netflix te kijken
17.12.2017 - Redactie

Om helemaal in de kerstsfeer te raken.


Netflix heeft alle favoriete films voor de feestdagen verzameld. Tijdens het maken van deze lijst ontdekten we dat er veel nieuwe films zijn toegevoegd, en helaas zijn er ook een aantal kerstfilms verwijderd.

1. A Christmas Prince
Netflix' eerste eigen kerstfilm is precies wat je van een kerstfilm verwacht, lekker cheesy. Een beginnend journalist wordt naar Aldovië gestuurd voor een primeur over een knappe prins. Ze gaat undercover, raakt verstrikt in haar eigen leugen en wordt natuurlijk verliefd.

2. How the Grinch stole Christmas
De Who's zijn druk met de voorbereidingen voor Christmas, maar kersthater the Grinch heeft andere plannen en steelt alle kerstcadeaus.

3. I'll be home for Christmas
Jake gaat voor kerst naar huis, maar de reis verloopt niet zonder slag of stoot. Zonder geld en met nog maar een paar dagen tot kerst belandt hij in the middle of nowhere.

4. The Spirit of Christmas
Met kerst in aantocht gaat advocate Kate Jordan naar Vermont om de verkoop van een hotel te regelen. Ze wordt verliefd op een knap, maar vervloekt spook.

5. A Wish for Christmas
Sara's baas steelt haar goede idee. Sara heeft daarom maar één wens voor kerst: dat ze eindelijk voor zichzelf kan opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur, maar maakt 48 uur van magie een blijvend verschil?

6. Mannenharten
Een Nederlands liefdesverhaal over zes mannen op zoek naar geluk in de liefde. Als je de smaak te pakken hebt, kun je meteen door met Mannenharten 2, die ook op Netflix staat.

7. Merry Kissmas
Kerst doet vreemde dingen met een mens. Kayla heeft twijfels over haar verloving en raakt in verwarring na een magische kerstkus van een vreemde onder de misletoe.

8. Jingle all the Way
Dit geldt voor veel kerstfilms, maar voor Jingle all the Way al helemaal: alleen kijken als je nostalgische gevoelens krijgt van deze film. Een vader belooft zijn zoon een actiefiguur voor kerst, maar natuurlijk is het overal uitverkocht. De vader moet ver gaan voor de wens van zijn zoon.

9. Bob's Broken Sleigh
Een korte film over een elf die de slee van de kerstman verbeterd, maar als hij ver van huis neerstort, helpen drie maffe wezens hem terug naar de Noordpool.

10. Angels in the snow
Ruziënde ouders leren hun lesje als ze tijdens de kerstvakantie een gestrande familie onderdak bieden.

11. Christmas Inheritance
Twee dagen geleden lanceerde Netflix haar tweede kerstfilm. In Christmas Inheritance mag Ellen het bedrijf van haar vader overnemen. Eerst moet ze een speciale kerstkaart afleveren in Snow Falls, het stadje waar haar vader vandaan komt. Als ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten, ontdekt ze waar het leven echt om draait.

En als je geen zin hebt in een film, kun je de tv natuurlijk altijd even instellen op het knapperende haardvuur.

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Weet jij hoe het eruit ziet als iemand verdrinkt?

17.06.2018 - Een waarschuwing voordat de vakantie begint: een verdrinking ziet er in het echt niet zo uit als op tv. Lees verder

Haal jouw favoriete bloemengeur in huis

Advertorial - Niets is fijner dan een heerlijk ruikend huis als je thuiskomt na een lange dag. Je wordt er vrolijk en rustig van. Geurende bloemen zorgen er niet alleen voor dat je huis lekker ruikt, ze stimuleren ook je geest. Lees verder

Wat vieren we met Pinksteren?

20.05.2018 - Pinksteren zorgt voor veel mensen voor een lang weekend. Weet jij wat we vieren? Lees verder

Hoe welvarend is Nederland?

17.05.2018 - Het CBS brengt dit jaar voor het eerst statistieken naar buiten over de brede welvaart in Nederland. Het gaat daarbij niet alleen over economie en financiële welvaart. Er wordt juist gekeken naar tevredenheid over bijvoorbeeld gezondheid, onderwijs en sociale contacten. Lees verder

Nieuw online mysterie: hoor jij Yanny of Laurel?

16.05.2018 - Internet is weer in de ban van een mysterie à la #thedress. Via Twitter en Reddit is een audiofragment gedeeld. Sommige mensen horen hierin de naam Yanny, terwijl anderen Laurel horen. Lees verder

Trending huizen kijken op Funda

10.05.2018 - Kun je ook eindeloos klikken op Funda? Dan heeft de huizensite nu iets dat je echt moet checken: een pagina met trending huizen. Lees verder

Rechtervoet op rookworst

08.05.2018 - De klassieker Twister heeft ons heel wat lol opgeleverd. Hema brengt nu een variant van het spel volledig in Hema-stijl uit. Lees verder

Zet je moeder in het zonnetje

Volgende week zondag is het moederdag. Zet je moeder in het zonnetje met een abonnement op haar favoriete tijdschrift. Voor €14,95 ontvangt ze 6x Santé + een Douglas giftcard ter waarde van 10 euro. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 58 |
Mis niets
Daghoroscoop
Tweeling

Vandaag is een dag vol conflicten en woordenwisselingen. Jij zult dus extra op…

» Naar de daghoroscopen