×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Interieurinspiratie: De lampen van Anne

Redactie

Verlichting is vaak een moeilijk onderdeel van de inrichting van je huis. Welke stijl kies je? Waar hang je de lampen?


Je zult niet de eerste zijn die de housewarming uitstelt 'totdat de lampen hangen'. We spreken uit ervaring. Wij gaan de keuze voor je verlichting nog moeilijker maken door er een extra optie aan toe te voegen: een lamp van Anne. Of misschien wordt het juist makkelijk, en wil je na het zien van deze toffe draadlamp alleen nog maar een lamp van Anne.

De Nederlandse ontwerpster Anne komt uit een familie met wortels in de verlichtingsbranche. Het was voor Anne dus geen volledig nieuw terrein, maar ze gooide het wel over een andere boeg. Samen met haar moeder Angelique ontwierp ze prachtige designlampen tegen een betaalbare prijs. De lampen zijn stoer, maar passen net zo goed in een vrouwelijk interieur. Sinds half oktober is Anne's design Mark II verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De lampen van Anne zijn onder andere verkrijgbaar bij Directlampen.nl, de online shop die de lampen van Anne heeft ontdekt en sinds het begin met haar samenwerkt.

Bekijk onze fotogallerij voor meer inspiratie.

Dit artikel is een samenwerking met Directlampen.nl.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Steenbok

Jouw energie is vandaag prima in orde. Je kunt meer dan je ooit voor mogelijk…

» Naar de daghoroscopen