×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

5 skills die goed zijn om te ontwikkelen

Handige  skills
13.04.2018 - Redactie

Weet je niet goed wat je wilt in je leven? Werk terwijl je dat bepaalt aan deze vaardigheden die altijd van pas komen.


1. Discipline
Kom uit bed, ga sporten, werk aan je doelen, houd je administratie bij en luister vooral niet naar het stemmetje in je hoofd dat roept dat je geen zin hebt.

2. Effectiviteit
Hoe kun je zoveel mogelijk doen in de tijd die je hebt? Of misschien eerder: hoe kun je meer doen in minder tijd, zodat je tijd overhoudt?

3. Communicatie
Communiceren kun je leren. Het is zowel kunst als wetenschap en voor de meesten van ons is er nog genoeg verbetering te behalen.

4. Onderhandelen
We onderhandelen iedere dag. Met je partner, de kinderen, collega's… Blijf oefenen om het beste voor beide partijen eruit te halen. Lees bijvoorbeeld een boek over het onderwerp.

5. Flexibiliteit
De gemiddelde persoon zit een groot deel van de dag. Leer te stretchen: je heupen, je schouders, je onderrug en hamstring zijn spieren die dat goed kunnen gebruiken als je veel zit. Yoga of pilates kan je hierbij op weg helpen.

Bron: Personal Growth / Medium | unsplash-logoJeremy Bishop

Wat vind je ervan?

Reacties

Candice Kumai

13.11.2018 - Ja, ze was model, maar de Amerikaanse Candice Kumai (36) moet juist niets hebben van perfectie. Ze streeft er nu juist naar haar imperfecties te omarmen, net zoals in de Japanse kunstvorm kintsugi. 'Er is niets mis met kwetsbaar zijn.' Lees verder

Handig, hier kun je aluminiumfolie ook voor gebruiken

11.11.2018 - Je kunt meer met aluminiumfolie dan eten inpakken. Lees verder

Minimalisme Challenge

11.11.2018 - Zou jij ook willen leven met minder: minder spullen, minder moeten, minder druk? Dan is de minimalisme challenge uit het decembernummer van Santé iets voor jou. Lees verder

Verhuizen van stad naar dorp

08.11.2018 - Journalist Rianne (34) was dol op de drukte van de stad. Toch verhuisde ze drie jaar geleden naar een klein dorp. '24/7 entertainment? Nee, maar 'n bakkie doen, kan hier wel spontaan een tuinfeest worden.' Lees verder

Uitstelgedrag

29.10.2018 - Ook last van uitstelgedrag? Check welk uitsteltype jij bent en voorkom zelfsabotage. Lees verder

8 halloweenfilms en -series om te kijken

27.10.2018 - Deze spannende films (en series) kun je in de Halloweenperiode op Netflix kijken. Lees verder

Wintertijd

27.10.2018 - Dit weekend gaat de klok een uur terug. En ieder jaar lopen we tegen dezelfde 'problemen' aan. Lees verder

Wel of geen klik

25.10.2018 - Soms klikt het gewoon echt niet met je collega, buurvrouw of kennis. Het contact tussen jullie blijft haperen. Hoe kan dat? Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 111 |
Mis niets
Daghoroscoop
Schorpioen

Jij kunt niet altijd even goed tegen veranderingen. Zorg ervoor dat jij je…

» Naar de daghoroscopen