×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

9x get your shit together

10x get your shit together
22.02.2016 - Redactie

Heb je soms het gevoel dat je maar doet alsóf je volwassen bent? Met de volgende 9 tips voel je je alsof je alles onder controle hebt.


1. Breng je administratie op orde
Die ordner met tabbladen was een leuk idee. Tijd om alle losse papieren die je ernaast verzameld hebt er nu daadwerkelijk in op te bergen.

2. Koop een herbruikbaar tasje
Sinds dit jaar zijn plastic tasjes in winkels niet meer gratis. Tel niet steeds een paar cent neer voor een nieuwe plastic tas, maar investeer in een duurzame tas. Er bestaan handige opvouwbare exemplaren die nauwelijks ruimte in beslag nemen.

3. Doe klusjes die je al heel lang uitstelt
Laat je wasmachine een kookwas draaien, ontkalk de waterkoker en het koffiezetapparaat, maak de groentelades van je koelkast schoon of ontdooi de vriezer.

4. Investeer in een goede winterjas
Dit is niet meer de middelbare school waar de looks van je jas belangrijker zijn dan hoe warm je jas is. Een warme winterjas zou prioriteit moeten zijn, zo kom je veel comfortabeler de winter door. Maar je jas is wel de hele winter het eerste wat veel mensen zien, hij moet dus ook leuk zijn.

5. Breng tijd met jezelf door
Er is één persoon met wie je het je hele leven moet doen: jijzelf. Misschien breng je al genoeg tijd alleen door, maar als je dat niet doet, zou je ermee moeten beginnen dat af en toe te doen.

6. Zet geld op je spaarrekening
Misschien geef je je geld liever nu uit dan later, toch is het verstandig om te sparen. Afhankelijk van je salaris en je vaste lasten kan dat variëren van een tientje per maand tot honderden euro's per maand, maar wat het bedrag ook is: sparen is verstandig.

7. Stuur online aankopen waarvan je weet dat je ze niet gaat dragen terug
Diep vanbinnen weet je dat je dat jurkje dat je online besteld hebt niet gaat dragen. Omdat je te lui bent om het pakket terug te sturen, negeer je het gevoel om het jurkje na een half jaar nog steeds ongedragen in je kast te zien hangen. Not gonna happen anymore.

8. Verschoon je lakens iedere week
Weinig dingen zijn lekkerder dan gedoucht, met geschoren benen, onder je schone dekbed kruipen.

9. Zet een plant in huis
Een plant in leven houden, is het ultieme teken van volwassenheid. Een huisdier in leven houden, telt ook.

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Deze serie is voor iedereen die niet kan opruimen

21.02.2018 - Marie Kondo goes Netflix. Lees verder

5 tips om meer energie te krijgen

18.02.2018 - Heb je een futloos en lusteloos gevoel? Met deze vijf tips zorg je voor hernieuwde energie. Lees verder

Liefde gaat door de maag

17.02.2018 - Een goede eerste date blijkbaar ook. Lees verder

Zo haal je meer uit HSP met mindfulness

16.02.2018 - Ben je een Hoog Sensitief Persoon? Met mindfulness kun je je het beste uit je eigenschappen halen. Gastblogger en auteur over mindfulness Marisa Garau deelt in deze blog haar praktische tips. Lees verder

11 romantische films om vandaag op Netflix te kijken

14.02.2018 - Toegegeven, de romantische films op Netflix zijn misschien geen pareltjes, maar soms is het heerlijk om een film te kijken waarbij je niet hoeft na te denken. Lees verder

Inspiratie-tips om die laatste winterweken door te komen

14.02.2018 - Ben je niet vooruit te branden, heb je nul inspiratie en lijkt er geen einde te komen aan de winter? Lees verder

Op welke temperatuur kun je het best wassen?

11.02.2018 - Welk programma kun je het best gebruiken om je kleding schoon te krijgen en mooi te houden? Lees verder

3x alternatief voor hout stoken

10.02.2018 - Een houtkachel of een vuurkorf is superknus in de winter, maar wist je dat zo'n vuurtje schadelijker voor je gezondheid is dan je misschien denkt? Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |
Mis niets
Daghoroscoop
Vissen

Jij zit niet lekker in je vel en om dat te vergeten stop jij je helemaal vol.…

» Naar de daghoroscopen