×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

9x get your shit together

10x get your shit together
22.02.2016 - Redactie

Heb je soms het gevoel dat je maar doet alsóf je volwassen bent? Met de volgende 9 tips voel je je alsof je alles onder controle hebt.


1. Breng je administratie op orde
Die ordner met tabbladen was een leuk idee. Tijd om alle losse papieren die je ernaast verzameld hebt er nu daadwerkelijk in op te bergen.

2. Koop een herbruikbaar tasje
Sinds dit jaar zijn plastic tasjes in winkels niet meer gratis. Tel niet steeds een paar cent neer voor een nieuwe plastic tas, maar investeer in een duurzame tas. Er bestaan handige opvouwbare exemplaren die nauwelijks ruimte in beslag nemen.

3. Doe klusjes die je al heel lang uitstelt
Laat je wasmachine een kookwas draaien, ontkalk de waterkoker en het koffiezetapparaat, maak de groentelades van je koelkast schoon of ontdooi de vriezer.

4. Investeer in een goede winterjas
Dit is niet meer de middelbare school waar de looks van je jas belangrijker zijn dan hoe warm je jas is. Een warme winterjas zou prioriteit moeten zijn, zo kom je veel comfortabeler de winter door. Maar je jas is wel de hele winter het eerste wat veel mensen zien, hij moet dus ook leuk zijn.

5. Breng tijd met jezelf door
Er is één persoon met wie je het je hele leven moet doen: jijzelf. Misschien breng je al genoeg tijd alleen door, maar als je dat niet doet, zou je ermee moeten beginnen dat af en toe te doen.

6. Zet geld op je spaarrekening
Misschien geef je je geld liever nu uit dan later, toch is het verstandig om te sparen. Afhankelijk van je salaris en je vaste lasten kan dat variëren van een tientje per maand tot honderden euro's per maand, maar wat het bedrag ook is: sparen is verstandig.

7. Stuur online aankopen waarvan je weet dat je ze niet gaat dragen terug
Diep vanbinnen weet je dat je dat jurkje dat je online besteld hebt niet gaat dragen. Omdat je te lui bent om het pakket terug te sturen, negeer je het gevoel om het jurkje na een half jaar nog steeds ongedragen in je kast te zien hangen. Not gonna happen anymore.

8. Verschoon je lakens iedere week
Weinig dingen zijn lekkerder dan gedoucht, met geschoren benen, onder je schone dekbed kruipen.

9. Zet een plant in huis
Een plant in leven houden, is het ultieme teken van volwassenheid. Een huisdier in leven houden, telt ook.

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

De leukste reisbloggers van Nederland

16.11.2017 - Vijf travel bloggers vertellen je alle ins en outs van hun werk. 'Wij liggen dus níet negen maanden per jaar aan het strand met cocktail.' Lees verder

Reageer niet gelijk op mail

16.11.2017 - Hoe breng je je digitale leven op orde en laat je het vaker los? Dat lees je in het decembernummer van Santé. Lees verder

Hoe regel je een sabbatical?

15.11.2017 - In het decembernummer van Santé lees je hoe je leeft alsof je elke dag een sabbatical hebt. Heerlijk om jezelf een ontspannen leefstijl aan te meten, maar wat als je verlangt naar meer? Een echte sabbatical… Lees verder

3 tips om echt te genieten van nietsdoen

11.11.2017 - In eerste instantie klinkt nietsdoen niet moeilijk. Maar wanneer deed je voor het laatste echt niets? Tijd om je telefoon uit te zetten, niks te doen en ervan te genieten. Lees verder

Kan ik de was nog buiten drogen?

03.11.2017 - Kun je je was nog buiten hangen als het koud is, of droogt het dan voor geen meter? Lees verder

5 stappen om je huis zichtbaar netter te maken

02.11.2017 - Als je elke dag een paar minuten opruimt, is dat een relatief kleine moeite met een groot verschil. Focus je vooral op dingen die in het zicht liggen. Lees verder

De meest gebruikte leugens

30.10.2017 - En wat je beter kunt zeggen. Lees verder

8 dingen die gebeuren als de klok een uur teruggaat

29.10.2017 - Dit weekend gaat de klok een uur terug. En ieder jaar lopen we tegen dezelfde 'problemen' aan. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 101 |
Daghoroscoop
Boogschutter

Jij barst van de energie. Dat is duidelijk te merken aan de bergen werk die je…

» Naar de daghoroscopen

Mis niets van Santé

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze
tips en artikelen over een gezond, gelukkig, fit, mooi en
lekker leven. En mis geen enkele Klik & Win!