Placeholder

Ga je trouwen? Deze tips mag je niet missen

Beleef de mooiste dag van je leven optimaal. Met behulp van deze tips wordt jouw bruiloft onvergetelijk.

Zelf je trouwkaarten ontwerpen
Trouwkaarten volgens de laatste trends. Diverse stijlen en formaten. Zelf je trouwkaart ontwerpen en personaliseren met de uitgebreide ontwerptool. Gratis proefdruk. Bekijk de collectie online.
www.koningkaart.nl/trouwkaarten


Persoonlijke ring
Bij Suuz ontwerp je unieke sieraden heel eenvoudig online. Perfect als verlovingsring of trouwring. Eerst uitproberen? Bestel van jouw ontwerp een testmodel voor € 4,95.
www.suuz.com


Perfecte jurk
Four-Ever Bruidsmode is de bruidsmodespeciaalzaak van Noord-Holland en omgeving. Uniek is Bridal@Home: trouwjurken thuis passen i.p.v. in de bruidsmodespeciaalzaak. Bel voor een afspraak.
www.four-ever.nl


Droomlocatie 'The Island of Being'
Trouwen op een eiland midden in de natuur. Diner, receptie en aansluitend een feest, het kan allemaal bij Vidaa te Bergschenhoek.
www.vidaa.nl


Versier met plezier
Ballonnendecoratie is er in allerlei vormen en maten. In vele kleuren en duizend en één mogelijkheden. Hartballonnen, een hartenboog of tafeldecoratie of zelf een idee?
www.dekoff.nl


Hippe diy decoratie
Shoppen voor je bruiloft doe je bij de leuke trouwwebshop Weddingdeco.nl. Met meer dan 1.700 hippe artikelen vind je hier alles wat je zoekt.
www.weddingdeco.nl


Dierbare herinneringen
'Ik leef in een positieve wereld vol fotografie en liefde. Hier haal ik ook mijn inspiratie uit en daar zijn jullie onderdeel van', aldus Henk van Lambalgen.
www.henkvanlambalgen.com


Waardevolle trouwmunt
Phlip-the-coin winkelwagenmunten, jullie trouwmunt helemaal in eigen stijl. Het is een handig en veel gebruikt bedankje met jullie namen en de trouwdatum erin geklonken.
www.123trouwmunten.nl


Luxe Huwelijksnacht
Op zoek naar een bijzonder cadeau voor het bruidspaar? CottonCounts heeft prachtige trouwcadeaus van heel zacht Egyptisch katoen. Ook hebben ze bruidslijsten.
www.cottoncounts.nl

Beeld: Shutterstock | Dit is een advertorial