×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

5 redenen om in jezelf te geloven

5 redenen om in jezelf te geloven
06.09.2013 - Redactie

Als jij het niet doet, wie dan wel? En nog vier andere redenen om in jezelf te geloven.


1. Het helpt je door lastige periodes heen
Iedereen heeft wel eens last van een periode waarin niets loopt zoals gehoopt. Maar je kunt meer aan dan je zelf denkt, echt.

2. Het geeft je de kans om nieuwe dingen te ontdekken
Als je in jezelf gelooft, durf je meer. Je bent niet bang om te falen en gaat ervoor. Dat geeft je de kans om mooie dingen te ontdekken.

3. Het verbetert je relaties
Niet alleen de relatie met je partner kan beter worden wanneer je in jezelf gelooft, hetzelfde geldt voor vriendschappen. Het is nergens voor nodig om constant bevestiging bij anderen te zoeken.

4. Het laat je doelen stellen
Je durft de koers van je leven te bepalen, doelen te stellen en behaalt die doelen 9 van de 10 keer ook. En als het een keer niet lukt? Dan geloof je nog steeds dat alles op zijn pootjes terecht komt.

5. Als jij het niet doet, wie dan wel?
Waarom zou iemand in jou geloven als je het zelf niet doet? Je zult verrast zijn wat voor invloed in jezelf geloven heeft op de mensen om je heen.

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Candice Kumai

13.11.2018 - Ja, ze was model, maar de Amerikaanse Candice Kumai (36) moet juist niets hebben van perfectie. Ze streeft er nu juist naar haar imperfecties te omarmen, net zoals in de Japanse kunstvorm kintsugi. 'Er is niets mis met kwetsbaar zijn.' Lees verder

Handig, hier kun je aluminiumfolie ook voor gebruiken

11.11.2018 - Je kunt meer met aluminiumfolie dan eten inpakken. Lees verder

Minimalisme Challenge

11.11.2018 - Zou jij ook willen leven met minder: minder spullen, minder moeten, minder druk? Dan is de minimalisme challenge uit het decembernummer van Santé iets voor jou. Lees verder

Verhuizen van stad naar dorp

08.11.2018 - Journalist Rianne (34) was dol op de drukte van de stad. Toch verhuisde ze drie jaar geleden naar een klein dorp. '24/7 entertainment? Nee, maar 'n bakkie doen, kan hier wel spontaan een tuinfeest worden.' Lees verder

Uitstelgedrag

29.10.2018 - Ook last van uitstelgedrag? Check welk uitsteltype jij bent en voorkom zelfsabotage. Lees verder

8 halloweenfilms en -series om te kijken

27.10.2018 - Deze spannende films (en series) kun je in de Halloweenperiode op Netflix kijken. Lees verder

Wintertijd

27.10.2018 - Dit weekend gaat de klok een uur terug. En ieder jaar lopen we tegen dezelfde 'problemen' aan. Lees verder

Wel of geen klik

25.10.2018 - Soms klikt het gewoon echt niet met je collega, buurvrouw of kennis. Het contact tussen jullie blijft haperen. Hoe kan dat? Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 111 |
Mis niets
Daghoroscoop
Schorpioen

Je bent vandaag lekker op dreef. Het gaat allemaal als vanzelf. Misschien is…

» Naar de daghoroscopen