Placeholder

Fashionista’s opgelet!

Hou jij van shoppen? Dan moet je op 14 juni in Den Haag zijn.

Goed voorbereid
Tijdens de ShoppingNight Den Haag krijgen fashionista’s de kans om de beste aanbiedingen en kortingen binnen te slepen. Het is wel aan te raden om goed voorbereid op stap te gaan. Via de nieuwsbrief en de website worden winkelaars de komende weken geïnformeerd over de beste kortingen, die tot wel 75 procent oplopen. Er zijn ook prijzen te winnen en de gratis Secret SMS Service en Twitter informeren op de avond zelf over het allerlaatste nieuws. Je smartphone kan je dus beter niet vergeten!

Cool Hunt
Het thema is Cool Hunt. Niet alleen omdat je kan jagen op koopjes, maar ook omdat je de nieuwste modetrends kan spotten op de Fusion Fashion Show. En ook het shoppende publiek wordt in de gaten gehouden. De Streetstylehunters, bekend van Styletoday, zijn die avond namelijk ook op zoek naar de 25 meest stijlvolle winkelaars. Je perfecte outfit mag je dus ook absoluut niet thuis laten liggen.

Meer…
Maar er is meer. Wat dacht je van beautytips van Mari van de Ven en zijn team? Of mooie prijzen winnen bij een race tussen Chihuahua’s? En klinkt een goodiebag met cadeautjes en vouchers niet heel fijn? Neem dan eens een kijkje op www.shoppingnight.nl en kom erachter waar je precies moet zijn.