×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weekendtip: de Rotterdamse Museumnacht

Weekendtip: de Rotterdamse Museumnacht
04.03.2012 - Redactie

Haastje-repje naar Rotterdam op 10 maart voor de jaarlijkse Museumnacht in de stad.


Wie nog steeds denkt dat musea saai zijn, moet eens het huis uit komen. Om een tripje naar Rotterdam te wagen bijvoorbeeld; op 10 maart vindt daar de Museumnacht plaats. Maar liefst 49 musea in de havenstad worden overgoten met extra kunst (denk aan o.a. schilderijen en beeldhouwwerken), workshops, eten en muziek en ander creatief gespuis.

Naast het bezoeken van musea, staan er ook andere leuke dingen op het programma. In De Kunsthal kun je bijvoorbeeld met de voetjes van de vloer op de scherpe en eigenzinnige live-muziek van Roosbeef, of de dansplaatjes die Rotterdammer Ted Langebach ten gehoren brengt. Ontdek de artiest in jezelf en doe mee aan de leuke workshop Iedereen-kan-schilderen met Bob Rush, de parodie op de tv-schilder Bob Ross. Of maak je eigen affiche bij Willem de Kooning Academie met de XXL scanner.

Boek nu een super-de-luxe wellnessbreak in Lissabon met korting! >

Details
Klinkt als een goede weekendbesteding, nietwaar? Museumnacht Rotterdam 2012 vindt plaats in verschillende locaties door heel Rotterdam op 10 maart van 20.00 uur tot 02.00 uur ’s nachts. Toegang is gratis, kijk voor meer informatie op: www.rotterdamsemuseumnacht.nl.
Wat vind je ervan?

Reacties

Lees je horoscoop

21.07.2018 - Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto? Lees verder

Lees je horoscoop

20.07.2018 - Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto? Lees verder

4 vragen over nieuwe vrienden maken

19.07.2018 - Nieuwe vriendschappen sluiten als je ouder bent, lijkt soms bijna onmogelijk, maar dat is het niet. Lees verder

Lees je horoscoop

19.07.2018 - Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto? Lees verder

Single genen

17.07.2018 - Forever single? Het zou wel eens in je genen vastgelegd kunnen zijn. Lees verder

Lees je horoscoop

17.07.2018 - Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto? Lees verder

Lees je horoscoop

16.07.2018 - Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto? Lees verder

Silicagel

15.07.2018 - Bij je nieuwe schoenen of in je nieuwe tas vind je vaak een klein zakje gevuld met bolletjes silicagel. Gooi het zakje volgende keer niet weg, want ze komen goed van pas in huis. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 303 |
Mis niets
Daghoroscoop
Kreeft

Je hebt een meningsverschil over kwaliteit. Heb je echt gelijk of ben je…

» Naar de daghoroscopen